Nieuwsbrief april 2020

Geplaatst op maandag 20 april 2020


Beste lezer,


Hopelijk vindt deze nieuwsbrief u in goede gezondheid. We beseffen ons goed dat de afgelopen tijd voor velen een erg moeilijke periode is geweest en hopen dat u de afgelopen tijd goed doorstaan. Indien wij in deze moeilijke tijden iets voor u kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bij Comsave hebben we de afgelopen tijd niet stilgezeten. We hebben hard gewerkt om uw ervaring met ons online platform ook nu te blijven verbeteren. Graag informeren wij u middels deze nieuwsbrief over de recente updates inzake ons netwerk en platform. 

 

Feature updates

 


NIEUW: Technische informatie toegevoegd aan uw Bestellingen

 
We zijn altijd op zoek naar mogelijke uitbreidingen en vernieuwingen voor ons platform om uw ervaring nog beter te maken. Zo hebben we recentelijk extra technische informatie toegevoegd aan uw bestellingen. U kunt onderstaande gegevens nu inzien via 'Bestellingen' in uw online account: 
 • Het IP adres met bijbehorende gebruikersnaam en wachtwoord,
 • De VCI, VPI en VLAN tag waarden,
 • De dikader waar de verbinding op gemonteerd is.
 • IP blokken zullen zichtbaar zijn tijdens het samenstellen van uw offerte.
 • Filter opties voor uw geinstalleerde diensten. 
 


 
Zijn er nog andere gegevens die u graag bij uw bestellingen of in onze online portaal terug zou willen zien? Geef ons dan een suggestie via partners@comsave.com
 
 
 
 

Actie: geen installatiekosten t/m 30 juni

 Tot en met 30 juni betaalt u geen installatie kosten voor nieuwe bestellingen, migraties of upgrades

 

In deze uitdagende tijden, waarin Nederland nog nooit zoveel thuiswerkers heeft gekend als nu, vindt Comsave het van groot belang dat haar partners en diens klanten over hoge bandbreedtes kunnen beschikken, om zo min mogelijk hinder te ondervinden wanneer zij vanuit huis inloggen op het bedrijfsnetwerk. Eenmalige kosten zijn vaak een drempel en daarom hebben we besloten deze kosten te elimineren voor zowel nieuwe orders, migraties en upgrades voor Business Fibers, FTTH en xDsl. 

U kunt direct gebruikmaken van deze actie via uw Comsave portal account! Meer informatie over deze actie kunt u terugvinden op de Comsave nieuwspagina via onderstaande button. 

 

 

Save the date! 

Comsave Webinar op 14 mei

 Schrijf u nu in voor de Comsave webinar:

"How to future-proof my Wholesale purchasing process"

 

Tijdens deze webinar gaan we in op de verschillende manieren waarop u uw organisatie  nieuw leven in kunt blazen en uzelf kunt onderscheiden door middel van een digitale transformatie. Het doel van deze webinar is om u te inspireren en handvatten te bieden om de volgende vragen te kunnen beantwoorden voor uw organisatie: 


 

 • Hoe kan mijn organisatie het inkoopproces optimaliseren zodat ik mijn klanten sneller kan bedienen?

 

 • Hoe kan mijn organisatie een eigen API bouwen om direct toegang te verkrijgen tot de data van onze leveranciers?

 

 • Hoe help ik mijn klanten snel in te kopen over de grens in de rest van Europa? 

 

 

Lengte: +/- 45 minuten
Datum: 14 mei 2020
Tijd: 14:00 

 


Indien u deze webinar wilt bijwonen kun u zich via hier registreren

 

 

 

Wholesale Maatwerk Oplossingen

 Gebruik uw eigen IP-adressen


Eén van de vele maatwerkoplossingen die wij onze wholesale partners bieden is het gebruik van eigen IP-adressen. Indien u al over eigen IP adressen beschikt, hoeft u geen nieuwe aan te schaffen bij het bestellen van een nieuwe lijn. Comsave biedt u de mogelijkheid om uw eigen IP adressen te koppelen aan de Comsave verbinding, waarbij enkel uw eigen merk zichtbaar zal zijn. Dit bespaart kosten voor uzelf en uw eindklant.

Uw eigen merk op uw IP adressen? Contacteer uw partner manager of email naar partners@comsave.com

 
 
 

Partner aan het woord

 


Help uw klanten om binnen 24 uur een veilige thuiswerkomgeving op te zetten voor zijn/haar medewerkers, inclusief verbinding en bellen met Microsoft Teams. Nu mogelijk gemaakt door Comsave & MachCloud.

 
In deze moeilijke tijden zijn bedrijven genoodzaakt om snel thuiswerkplekken in te richten, om zo kritieke processen door te kunnen laten stromen. Telecom en IT leveranciers wordt gevraagd een veilige oplossing te bieden. Deze moet zo snel mogelijk geleverd worden, zonder nieuwe hardware of installatie bij mensen thuis.
 
Omdat er bij de inrichting van nieuwe werkplekken geen tijd is om een volledige migratie van bestaande telefooncentrales uit te voeren, zoeken bedrijven een cloud-gebaseerde en veilige oplossing die direct functioneert en de bestaande telefooncentrale functies behoudt.
 
Daarom bieden Comsave en MachCloud binnen 24 uur een whitelabel dienst voor resellers aan, waarbij bestaande Microsoft Office 365 Teams licenties gekoppeld worden aan de bestaande telefooncentrale. Microsoft Teams is een veelgebruikt platform voor samenwerking en basis voor zakelijke telefonie, wat het uitermate geschikt maakt voor thuiswerkers.

Om het Microsoft Teams telefonieverkeer veilig en met goede kwaliteit te transporteren, kunt u gebruikmaken van het gesloten en redundante netwerk van Comsave. Microsoft Teams gebruikers kunnen op die manier veilig bellen met de Microsoft Teams App via de bestaande telefooncentrale.

Wilt u uw klanten ook helpen om snel en eenvoudig een thuiswerkomgeving in te richten? Klik dan
hier om een terugbelverzoek in te plannen op een voor u gewenste dag en tijd, of lees meer over deze oplossing via de website van Machcloud.

 Comsave wenst u Fijne Paasdagen!

Warme groet,

Team Comsave


 

2020-2 thumbnail

Comsave in het nieuws

 • webinar-14mei thumbnail
  20 apr. 2020

  Webinar: How to future-proof my Wholesale purchasing process?

  Tijdens deze webinar gaan we in op de verschillende manieren waarop u uw organisatie  nieuw leven in kunt blazen en uzelf kunt onderscheiden door middel van een digitale transformatie. Het doel van deze webinar is om u te inspireren en handvatten te bieden om de volgende vragen te kunnen beantwoorden voor uw organisatie

 • COVID-19-Update-11 thumbnail
  19 mrt. 2020

  COVID-19 Update 1.1

  Hierbij volgt een operationele update in het kader van de recente COVID-19 virus ontwikkelingen. 

 • geen-installatie-kosten thumbnail
  19 mrt. 2020

  Update: Geen installatie kosten vanaf 23 maart

  In deze uitdagende tijden, waarin Nederland nog nooit zoveel thuiswerkers heeft gekend als nu, vindt Comsave het van groot belang dat haar partners en diens klanten over hoge bandbreedtes kunnen beschikken, om zo min mogelijk hinder te ondervinden wanneer zij vanuit huis inloggen op het bedrijfsnetwerk. Eenmalige kosten zijn vaak een drempel en daarom hebben we besloten deze kosten te elimineren voor...