Comsave sponsort Run for KiKa New York Marathon 2019

Geplaatst op donderdag 17 oktober 2019

 

Comsave sponsort het Ziggo team van

Run for KiKa New York marathon 2019

voor Stichting Kinderen Kankervrij

 

 

Gerelateerde afbeelding

 

Wat is Run for KiKa?

Run for KiKa is een onderdeel van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Hoewel het genezingspercentage van kinderkanker is gestegen in de afgelopen jaren tot 75 procent, zeggen specialisten dat er kan nog veel meer winst behaald kan worden. KiKa streeft naar 95 procent genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen. De resultaten van onderzoek is veelbelovend en hopelijk kan Run for KiKa het doel van 95 procent genezing bespoedigen.

 

KiKa marathon New York 2019

Yes, alweer de 10e editie van de marathon van New York voor KiKa! Donderdag 31 oktober vertrekt KiKa met 95 deelnemers naar New York voor de marathon.  Ruim 42 kilometer lang genieten, met kippenvel op de armen, hardlopend door The Big Apple waar ruim 1 miljoen toeschouwers je naar de finish juichen. Met ruim 50.000 deelnemers is deze marathon de grootste van de wereld. Sinds de oprichting van Run for KiKa Marathon in 2010 is het elk jaar een groot succes en zijn er al miljoenen euro´s opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervrij. Kijk voor meer informatie op de website van KiKa.

 

Hoe kan ik Run for KiKa steunen?

Ook sponsor worden van Run for KiKa? Het is heel eenvoudig: kies je favoriete team, project of deelnemer en selecteer je gewenste bedrag. Om sponsor te worden klik hier.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor run for kika marathon

 

 

Comsave-sponsort-Run-for-KiKa thumbnail

Comsave in het nieuws

 • nieuwsbrief-januari-2019 thumbnail
  30 jan. 2020

  Nieuwsbrief Januari 2019

  Graag informeren wij u middels deze nieuwsbrief over de recente platform- en netwerk updates. Wij hopen dat deze toevoegingen en uitbreidingen uw ervaring met ons platform nog beter maken. 
   

 • nieuwsbrief-december-2019 thumbnail
  19 dec. 2019

  Nieuwsbrief December 2019

  Graag informeren wij u middels deze nieuwsbrief over de recente platform en netwerk updates bij Comsave. Wij hopen dat deze toevoegingen en uitbreidingen uw ervaring met ons platform nog beter maken. 
   

 • Kpn-Wba-Redundant thumbnail
  19 dec. 2019

  Kpn Wba Redundant

  Comsave heeft een redundant DSL netwerk opgebouwd. Via 2 verschillende 10 gigabit koppelingen met KPN, op 2 verschillende datacentra, zorgen wij voor een dienst die op zo veel mogelijk punten redundant is.