Acties Eurofiber & Tele2 op eenmalige kosten

Geplaatst op donderdag 16 november 2017

Zoals eerder aangekondigd verlaagde leverancier Eurofiber zijn eenmalige en maandelijkse tarieven voor nieuwe internetverbindingen tot 250 meter afstand. Deze promotie werd uitgebreid, nu tot verbindingen tot 500 meter! Ook Tele2 liet zich niet onbetuigd en verlaagde onlangs permanent de eenmalige kosten voor alle nieuwe internetverbindingen! Deze prijsverlagingen zijn meteen geïmplementeerd in onze beide partner portals, waar u de meest recente pricing kan vinden.

Wij blijven steeds bij en updaten onze wholesale en business partner portals met de laatste prijzen. Als u toch een prijs zou vinden in één van onze portals die u denkt niet correct te zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze partner account managers op partners@comsave.com!

actie-tele2-eurofiber-eenmalige thumbnail

Comsave in het nieuws

 • voip-op-de-werkvloer thumbnail
  woensdag 23 mei 2018

  VoIP blog 4: VoIP op de werkvloer

  Zakelijk bellen over VoIP is al goed ingeburgerd. Nog niet mee? Lees dan hier hoe VoIP-telefonie de efficiëntie op de werkvloer alleen maar verbetert.

 • ipv6-het-nieuwe-internet thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Comsave Core University - Deel 3: IPv6

  Steeds meer apparaten communiceren met het internet, dat weet u ook. Maar elk apparaat heeft een IP-adres, en op een bepaald moment in tijd raken de adressen op, net als met nummerplaten van auto's. Dat is het geval met het IPv4-protocol, dat IP-adressen genereerde. Al in 2012 werd het laatste blok van 65 536 adressen uitgegeven. Dat blok is nu ook bijna op. Vanaf dat moment zullen we gebruik gaan maken van de opvolger, IPv6, en dat heeft belangrijke gevolgen. 

 • onze-indrukken-na-ITW thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Onze indrukken na ITW

  Voor het eerst stond Comsave dit jaar op de International Telecoms Week in Chicago met een booth. Wat bleef er hangen bij onze collega's Matthijs, Anna en Jeroen na een hectische week in de VS?