Comsave sponsort de Baltic Sea Challenge

Geplaatst op donderdag 17 mei 2018

Wat is de Baltic Sea Challenge?
Het zegt u vast nog niets, maar bij Comsave zitten we al maandenlang op de eerste rij om de voorbereidingen te volgen. De Baltic Sea Challenge behelst een tocht van 8500 kilometer door elf landen en dat in 18 dagen. En dan niet zomaar in je bedrijfswagentje, dat zou al te makkelijk zijn. De volledige tocht moet afgelegd worden in een auto die minstens 20 jaar oud is, die je zelf helemaal opgeknapt hebt én je legt de tocht af zonder TomTom of Google Maps én je mag geen snelwegen nemen. Zou u het nog zien zitten?
 

Onze partner accountmanager Roelof de Vries wel. Hij gaat samen met drie vrienden de uitdaging aan in een Chevrolet Van uit 1994 en Comsave helpt hem daarbij als hoofdsponsor. En dat doen we niet zomaar. Elk lid van het team mocht persoonlijk een goed doel kiezen om te sponsoren. Zodoende worden dankzij de avonturen van het viertal deze goede doelen gesteund: het Kinderkankerfonds, Pink Ribbon (borstkankerfonds), de CliniClowns, de ALS-liga en het Nationaal Ouderen Fonds.
 

Zelf ook een duit in het zakje doen?
De Baltic Sea Cruisers, zoals het team heet, verkopen ook lekkere flesjes wijn voor de heel schappelijke prijs van zeven euro per stuk. Flesje kopen? Stuur even een mailtje naar roelof.devries@comsave.com. Meer weten over hun parcours en de avonturen op de voet volgen? Check dan hier hun website en hou vanaf 7 juni hun Facebook-profiel in de gaten!

baltic-sea-challenge thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?