Comsave bezocht International Telecoms Week in Chicago

Geplaatst op maandag 1 mei 2017

Onze collega's Joeri, Matthijs and Jeroen demonstrated Comsave's wholesale partnerprogramma temidden van alle collega's in de markt. Comsave demonstreerde hoe Comsave transparantie en efficiëntie in de telecommarkt creërde, door een volledig geautomatiseerd platform te voorzien dat instant prijzen toont voor alle netwerken. We kijken al uit naar het evenement volgend jaar!

comsave-bezocht-itw thumbnail

Comsave in het nieuws

 • ipv6-het-nieuwe-internet thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Comsave Core University - Deel 3: IPv6

  Steeds meer apparaten communiceren met het internet, dat weet u ook. Maar elk apparaat heeft een IP-adres, en op een bepaald moment in tijd raken de adressen op, net als met nummerplaten van auto's. Dat is het geval met het IPv4-protocol, dat IP-adressen genereerde. Al in 2012 werd het laatste blok van 65 536 adressen uitgegeven. Dat blok is nu ook bijna op. Vanaf dat moment zullen we gebruik gaan maken van de opvolger, IPv6, en dat heeft belangrijke gevolgen. 

 • onze-indrukken-na-ITW thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Onze indrukken na ITW

  Voor het eerst stond Comsave dit jaar op de International Telecoms Week in Chicago met een booth. Wat bleef er hangen bij onze collega's Matthijs, Anna en Jeroen na een hectische week in de VS?

 • baltic-sea-challenge thumbnail
  donderdag 17 mei 2018

  Comsave sponsort de Baltic Sea Challenge

  Wat is de Baltic Sea Challenge? Onze collega Roelof De Vries gaat de uitdaging aan. Lees meer.