Comsave Development Update: twee nieuwe features beschikbaar

Geplaatst op dinsdag 3 oktober 2017

ISRA-administratie nu beschikbaar in beide partner portals

Wanneer u als partner nu via onze partner portals nu een xDSL verbinding bestelt, kunt u ook meteen o.a. juiste IRA punt selecteren en de vrije koperparen inzien. Dit verhoogt de efficiëntie in het bestelproces aanzienlijk en voorkomt vertraging door extra uitzoekwerk in andere administraties.

Digitaal ondertekenen

Vanaf nu is het mogelijk uw offerte digitaal ondertekenen. Door het digitaal ondertekenen versnellen wij het aankoopproces voor partners gevoelig. Door digitaal te ondertekenen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en wij kunnen meteen voor u aan de slag.

comsave-development-update-nieuwe-features thumbnail

Comsave in het nieuws

 • ipv6-het-nieuwe-internet thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Comsave Core University - Deel 3: IPv6

  Steeds meer apparaten communiceren met het internet, dat weet u ook. Maar elk apparaat heeft een IP-adres, en op een bepaald moment in tijd raken de adressen op, net als met nummerplaten van auto's. Dat is het geval met het IPv4-protocol, dat IP-adressen genereerde. Al in 2012 werd het laatste blok van 65 536 adressen uitgegeven. Dat blok is nu ook bijna op. Vanaf dat moment zullen we gebruik gaan maken van de opvolger, IPv6, en dat heeft belangrijke gevolgen. 

 • onze-indrukken-na-ITW thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Onze indrukken na ITW

  Voor het eerst stond Comsave dit jaar op de International Telecoms Week in Chicago met een booth. Wat bleef er hangen bij onze collega's Matthijs, Anna en Jeroen na een hectische week in de VS?

 • baltic-sea-challenge thumbnail
  donderdag 17 mei 2018

  Comsave sponsort de Baltic Sea Challenge

  Wat is de Baltic Sea Challenge? Onze collega Roelof De Vries gaat de uitdaging aan. Lees meer.