Comsave: gespecialiseerd in het aansluiten op internet

Geplaatst op dinsdag 17 oktober 2017

Behalve als we het over een project als de Amsterdamse Noord-Zuidlijn hebben, beschouwen we over het algemeen een bouwkeet als iets van tijdelijke aard. Ingenieurs en uitvoerders gebruiken de bouwkeet en de daarbij behorende data-aansluiting intensief om zo het gehele project te kunnen begeleiden.

 

Op élk moment van de dag moet de planning in de gaten worden gehouden, worden diverse bestanden binnengehaald en daarbij is supersnel internet simpelweg noodzakelijk: er wordt immers uit de cloud gewerkt en gedetailleerde plannen moeten snel beschikbaar zijn.

 

Maar tijdelijk internet aanleggen op een bijzondere locatie is vaak sneller gezegd dan gedaan, daar kun je niet zomaar bij elke provider voor aankloppen. De kosten voor het aanleggen van glasvezel op een tijdelijke locatie kan een bouwbedrijf al snel tienduizenden euro’s gaan kosten. Gelukkig is er Comsave! Comsave voorziet inmiddels al diverse bouwlocaties van verbindingen op basis van glasvezel of radio access met een gegarandeerde, niet overboekte snelheid tot wel 10 gigabyte per seconde. Dankzij gebundelde inkoop kan Comsave dit véél voordeliger aanbieden en levert Comsave in tegenstelling tot andere providers over alle netwerken!

 

Dat geldt ook voor het project Little Coolhaven in Rotterdam. De komende jaren wordt er in Rotterdam flink gebouwd aan wat een woon- en werkcentrum van de toekomst moet worden. Comsave levert voor dit project razendsnel glasvezel internet voor de bouwketen. Daarnaast leveren wij betrouwbare WiFi en bijbehorende managed services zijn hierbij volledig inbegrepen. Want bij Comsave staat persoonlijk contact en service op de eerste plaats.

 

Comsave maakt zich sterk om ook op dit soort locaties de perfecte oplossing te kunnen leveren. Bent u ook op zoek naar internet op een speciale locatie? Dan kunt u bij ons terecht.

 

Wij bespreken graag uw nieuwe project. Neem gerust contact op met onze adviseurs op +31 (0)88 999 5555 of sales@comsave.com en wij vinden samen met u de juiste oplossing! Of bekijk hier het aanbod op uw postcode en huisnummer!

comsave-gespecialiseerd-partner-in-data-aansluitingen-voor-bouwlocaties-en-tijdelijk-internet thumbnail

Comsave in het nieuws

 • ipv6-het-nieuwe-internet thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Comsave Core University - Deel 3: IPv6

  Steeds meer apparaten communiceren met het internet, dat weet u ook. Maar elk apparaat heeft een IP-adres, en op een bepaald moment in tijd raken de adressen op, net als met nummerplaten van auto's. Dat is het geval met het IPv4-protocol, dat IP-adressen genereerde. Al in 2012 werd het laatste blok van 65 536 adressen uitgegeven. Dat blok is nu ook bijna op. Vanaf dat moment zullen we gebruik gaan maken van de opvolger, IPv6, en dat heeft belangrijke gevolgen. 

 • onze-indrukken-na-ITW thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Onze indrukken na ITW

  Voor het eerst stond Comsave dit jaar op de International Telecoms Week in Chicago met een booth. Wat bleef er hangen bij onze collega's Matthijs, Anna en Jeroen na een hectische week in de VS?

 • baltic-sea-challenge thumbnail
  donderdag 17 mei 2018

  Comsave sponsort de Baltic Sea Challenge

  Wat is de Baltic Sea Challenge? Onze collega Roelof De Vries gaat de uitdaging aan. Lees meer.