Comsave: gespecialiseerd in het aansluiten op internet

Geplaatst op dinsdag 17 oktober 2017

Behalve als we het over een project als de Amsterdamse Noord-Zuidlijn hebben, beschouwen we over het algemeen een bouwkeet als iets van tijdelijke aard. Ingenieurs en uitvoerders gebruiken de bouwkeet en de daarbij behorende data-aansluiting intensief om zo het gehele project te kunnen begeleiden.

 

Op élk moment van de dag moet de planning in de gaten worden gehouden, worden diverse bestanden binnengehaald en daarbij is supersnel internet simpelweg noodzakelijk: er wordt immers uit de cloud gewerkt en gedetailleerde plannen moeten snel beschikbaar zijn.

 

Maar tijdelijk internet aanleggen op een bijzondere locatie is vaak sneller gezegd dan gedaan, daar kun je niet zomaar bij elke provider voor aankloppen. De kosten voor het aanleggen van glasvezel op een tijdelijke locatie kan een bouwbedrijf al snel tienduizenden euro’s gaan kosten. Gelukkig is er Comsave! Comsave voorziet inmiddels al diverse bouwlocaties van verbindingen op basis van glasvezel of radio access met een gegarandeerde, niet overboekte snelheid tot wel 10 gigabyte per seconde. Dankzij gebundelde inkoop kan Comsave dit véél voordeliger aanbieden en levert Comsave in tegenstelling tot andere providers over alle netwerken!

 

Dat geldt ook voor het project Little Coolhaven in Rotterdam. De komende jaren wordt er in Rotterdam flink gebouwd aan wat een woon- en werkcentrum van de toekomst moet worden. Comsave levert voor dit project razendsnel glasvezel internet voor de bouwketen. Daarnaast leveren wij betrouwbare WiFi en bijbehorende managed services zijn hierbij volledig inbegrepen. Want bij Comsave staat persoonlijk contact en service op de eerste plaats.

 

Comsave maakt zich sterk om ook op dit soort locaties de perfecte oplossing te kunnen leveren. Bent u ook op zoek naar internet op een speciale locatie? Dan kunt u bij ons terecht.

 

Wij bespreken graag uw nieuwe project. Neem gerust contact op met onze adviseurs op +31 (0)88 999 5555 of sales@comsave.com en wij vinden samen met u de juiste oplossing! Of bekijk hier het aanbod op uw postcode en huisnummer!

comsave-gespecialiseerd-partner-in-data-aansluitingen-voor-bouwlocaties-en-tijdelijk-internet thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?