Comsave kiest nieuw telecomplatform met hoge redundantie

Geplaatst op donderdag 31 januari 2019

Wholesale SIP trunking
 

Wanneer we kijken naar de toekomst, wordt VoIP ontegensprekelijk een deel van het verhaal. We gaan het onze partners makkelijker maken om VoIP te leveren aan hun eindklanten, zodat zij voor al hun wholesale diensten slechts nog één leverancier nodig hebben. In de loop van dit jaar zullen we hiervoor meer functies gaan uitrollen in de partner portal. Aan de voorkant behoudt u zo uiteraard de VoIP-oplossing van uw voorkeur, maar aan de achterkant vindt de revolutie plaats: wholesale SIP trunks worden tegen de laagste kosten (LCR) geleverd over ons volledig redundante netwerk..

 

Volledig nieuw en high-redundant telecomplatform
 

In de komende maanden zal het nieuwe telecomplatform voor Comsave op maat worden ontwikkeld en uitgerold in een duurzame samenwerking met een Nederlandse dienstverlener. Het nieuwe platform stelt Comsave in staat om telefonische bereikbaarheid aan te bieden met een zeer hoge beschikbaarheid. Zo wordt het platform gerealiseerd in drie van elkaar onafhankelijke geografisch gescheiden locaties.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van leidende open-source software zoals Kamailio, de wereldwijde de facto standaard voor toonaangevende telecomoperators. Met de keuze voor het nieuwe platform positioneert Comsave zich als zelfstandig telecomoperator met een eigen volledig autonoom netwerk, voorzien van de laatste standaarden en uiteraard gesprekskwaliteit van hoge definitie.
 

- Hoge betrouwbaarheid door gebruik te maken van een unieke high-availability oplossing met drie onafhankelijke geografische gescheiden locaties.

- Zelfstandig door het beheren van een eigen nummervoorraad en een directe koppeling met diverse andere operators.

- Innoverend en flexibel door gebruik te maken van technieken zoals DNS SRV voor het aanbieden van dynamische routering en TLS en SRTP voor veilig transport met encryptie.

 

Meer weten? Vraag nu uw wholesale demo-account aan en blijf op de hoogte van alle laatste features.

comsave-kiest-nieuw-telecomplatform-met-hoge-redundantie thumbnail

Comsave in het nieuws