Comsave lanceert Comsave.fr

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018

A partir d’aujourd’ui, vous pouvez également trouver Cosmave sur le web en France!

Heeft u daar niets van begrepen? Dan is het tijd om uw Frans bij te spijkeren! Comsave verbreedt namelijk het internationaal aanbod en gaat na België ook Frankrijk opnemen in het aanbod. Dit betekent dat in Q2 2018 Franse adressen in de postcodechecker zullen beschikbaar zijn. Op dit moment is zowel onze website als onze postcodechecker al in het Frans beschikbaar en te bezoeken op http://www.comsave.fr.

Heeft u klanten met vestigingen in Frankrijk? Neem dan nu contact op met uw partner accountmanager om de mogelijkheden te onderzoeken om via Comsave in Frankrijk te leveren. Bel ons op 088 999 5500 of mail naar sales@comsave.com.

comsave-lanceert-frankrijk thumbnail

Comsave in het nieuws

 • ipv6-het-nieuwe-internet thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Comsave Core University - Deel 3: IPv6

  Steeds meer apparaten communiceren met het internet, dat weet u ook. Maar elk apparaat heeft een IP-adres, en op een bepaald moment in tijd raken de adressen op, net als met nummerplaten van auto's. Dat is het geval met het IPv4-protocol, dat IP-adressen genereerde. Al in 2012 werd het laatste blok van 65 536 adressen uitgegeven. Dat blok is nu ook bijna op. Vanaf dat moment zullen we gebruik gaan maken van de opvolger, IPv6, en dat heeft belangrijke gevolgen. 

 • onze-indrukken-na-ITW thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Onze indrukken na ITW

  Voor het eerst stond Comsave dit jaar op de International Telecoms Week in Chicago met een booth. Wat bleef er hangen bij onze collega's Matthijs, Anna en Jeroen na een hectische week in de VS?

 • baltic-sea-challenge thumbnail
  donderdag 17 mei 2018

  Comsave sponsort de Baltic Sea Challenge

  Wat is de Baltic Sea Challenge? Onze collega Roelof De Vries gaat de uitdaging aan. Lees meer.