Comsave lanceert online developer documentatie

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018

Comsave heeft voor u een online developer documentatie klaar staan vol nieuwe features en verbeteringen. Dankzij deze nieuwe tools kunt u nog eenvoudiger waardevolle informatie aan uw systemen toevoegen en uw werk makkelijker maken. Zo bespaart u veel tijd en geld én weet u dat u altijd het meest complete aanbod kunt aanbieden. Bovendien wordt de online documentatie constant bijgewerkt zodat u altijd beschikt over de laatste versie en nieuwste features.

Hoe kan ik inloggen?

Iedereen met een log-in voor het wholesale portal of business partner portal kan met diezelfde gegevens inloggen op developer.comsave.com. Alle informatie is na één keer inloggen eenvoudig te vinden.

Wat kan ik er vinden?

Eenmaal u ingelogd bent kunt u alle tools vinden die u nodig hebt om een complete bestelomgeving in uw systemen te integreren. Dit houdt in:
 

- Het volledige aanbod in één verzoek inzichtelijk, inclusief ISRA check;

- Meteen een offerte genereren met aanvullende hardware en diensten;

- Bestellen met één druk op de knop zonder papierwerk;


Binnenkort worden hier ook de mogelijkheden aan toegevoegd om de bestelstatus en de facturen voor alle orders op te halen. Met andere woorden, dankzij de Comsave developer documentatie heeft u straks alle touwtjes zelf in handen.

Vragen?

Heeft u hier nog vragen over? Mail dan naar support@comsave.com.

comsave-lanceert-online-developer-documentatie thumbnail

Comsave in het nieuws

 • ipv6-het-nieuwe-internet thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Comsave Core University - Deel 3: IPv6

  Steeds meer apparaten communiceren met het internet, dat weet u ook. Maar elk apparaat heeft een IP-adres, en op een bepaald moment in tijd raken de adressen op, net als met nummerplaten van auto's. Dat is het geval met het IPv4-protocol, dat IP-adressen genereerde. Al in 2012 werd het laatste blok van 65 536 adressen uitgegeven. Dat blok is nu ook bijna op. Vanaf dat moment zullen we gebruik gaan maken van de opvolger, IPv6, en dat heeft belangrijke gevolgen. 

 • onze-indrukken-na-ITW thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Onze indrukken na ITW

  Voor het eerst stond Comsave dit jaar op de International Telecoms Week in Chicago met een booth. Wat bleef er hangen bij onze collega's Matthijs, Anna en Jeroen na een hectische week in de VS?

 • baltic-sea-challenge thumbnail
  donderdag 17 mei 2018

  Comsave sponsort de Baltic Sea Challenge

  Wat is de Baltic Sea Challenge? Onze collega Roelof De Vries gaat de uitdaging aan. Lees meer.