Een terugblik op Comsave's Partner Event in Rotterdam

Geplaatst op maandag 31 oktober 2016

Afgelopen donderdag nodigde Comsave haar partners uit in Rotterdam voor het Comsave Partner Event 2016. Van start gingen we met onze presentatoren Bram van Dijk en Jerry van Staveren. Bram van Dijk is bekend van de radiorubriek "Internet Vandaag" die elke ochtend te horen is op Radio BNR. Binnenkort wordt Bram de nieuwe tech verslaggever van RTL Nieuws, maar eerst gaf hij ons een inkijkje in zijn wereld. Na Bram kwam Jerry van Staveren. We dachten alle verkooptechnieken en klantbenaderingen al wel een keer gehoord te hebben, maar ondernemerscoach en commercieel deskundige Jerry van Staveren liet ons kennis laten maken met "Social Selling" en de winst die het andere bedrijven al had opgeleverd.
Na het uurtje zitten, was het tijd voor wat actiefs, en hoe. Van het WPC gebouw liepen we naar de Maas om dan te gaan RIB-varen, klaar voor iets wat we niet snel zouden vergeten. Aan hoge snelheid scheurden we over het water waarna we afsloten met een borrel in de NY Basement van Hotel New York. Na afloop hoorden we tal van positieve reacties. Tot volgend jaar!

comsave-partner-event-rotterdam thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?