Development Update April: Frankrijk, PO-nummers & Partner Control Centre

Geplaatst op dinsdag 17 april 2018

FRANKRIJK
 

Nadat Comsave qua internationale beschikbaarheid eind 2017 al België toevoegde, is het nu de beurt aan Frankrijk. Voor mei 2018 kunt u de beschikbaarheid voor elke locatie in Frankrijk eenvoudig checken door internet.comsave.com te bezoeken en te kiezen voor de ‘FR’ optie. Heeft u klanten met vestigingen in Frankrijk? Neem dan nu contact op met uw partner accountmanager om de mogelijkheden te onderzoeken om via Comsave in Frankrijk te leveren. Bel ons op 088 999 5500 of mail naar sales@comsave.com.
 

PO-nummers
 

Bij Comsave vinden we het belangrijk om te luisteren naar wat onze partners nodig hebben. In onze voortdurende ijver om bestel-, order- en facturatieprocessen voor onze partners te versimpelen, hebben we nu de mogelijkheid toegevoegd om uw eigen PO-nummers in onze systemen in te voeren. Dit betekent dat wanneer u contact opneemt met onze servicedesk, we voor u meteen de laatste en meest volledig informatie over uw orders kunnen ophalen enkel aan de hand van het bijhorend PO-nummer.
 

Partner Control Centre
 

Verder werken we ook verder aan het Partner Control Centre. Nadat recentelijk al enkele innovaties werden doorgevoerd zodat u uw ingeschoten orders kunt opvolgen, wordt het binnenkort ook een stuk makkelijker om in hetzelfde portal de oplevering live te volgen. Binnenkort meer!

development-update-april-frankrijk-ponummer-control-centre thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?