Internationale beschikbaarheid breidt uit

Geplaatst op dinsdag 3 oktober 2017

Er wordt bij Comsave hard gewerkt om vanaf november onze API klaar te hebben voor alle netwerkbeschikbaarheid in België. Hierdoor zullen onze partners makkelijk en geautomatiseerd, zoals men van Comsave gewend is, verbindingen en zakelijk internet kunnen bestellen van Telenet, Proximus, EDPNet, Eurofiber, COLT en Verizon Business. Tot die tijd kunnen partners uiteraard wel offertes opvragen bij onze partner managers. Onze engineers zorgen voor goede lokale opleveringen in België. In de planning staan vervolgens het toevoegen van de belangrijkste netwerken in Frankrijk en UK. Frankrijk zal naar verwachting Q1 2018 worden toegevoegd, UK naar verwachting Q2 2018. 
 

internationale-beschikbaarheid-breidt-uit thumbnail

Comsave in het nieuws

 • ipv6-het-nieuwe-internet thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Comsave Core University - Deel 3: IPv6

  Steeds meer apparaten communiceren met het internet, dat weet u ook. Maar elk apparaat heeft een IP-adres, en op een bepaald moment in tijd raken de adressen op, net als met nummerplaten van auto's. Dat is het geval met het IPv4-protocol, dat IP-adressen genereerde. Al in 2012 werd het laatste blok van 65 536 adressen uitgegeven. Dat blok is nu ook bijna op. Vanaf dat moment zullen we gebruik gaan maken van de opvolger, IPv6, en dat heeft belangrijke gevolgen. 

 • onze-indrukken-na-ITW thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Onze indrukken na ITW

  Voor het eerst stond Comsave dit jaar op de International Telecoms Week in Chicago met een booth. Wat bleef er hangen bij onze collega's Matthijs, Anna en Jeroen na een hectische week in de VS?

 • baltic-sea-challenge thumbnail
  donderdag 17 mei 2018

  Comsave sponsort de Baltic Sea Challenge

  Wat is de Baltic Sea Challenge? Onze collega Roelof De Vries gaat de uitdaging aan. Lees meer.