Nieuwsbrief December 2019

Geplaatst op donderdag 19 december 2019

Beste lezer,

Graag informeren wij u middels deze nieuwsbrief over de recente platform en netwerk updates bij Comsave. We hopen dat deze uitbreidingen uw ervaring met ons platform nog beter maken. 

 

 

Platform Updates

 

 
Voeg collega's toe aan uw projecten en werk efficiënt samen

 

Voeg collega's toe aan uw projecten om ervoor te zorgen dat iedereen, van technische specialisten tot inkopers, op de hoogte blijft van de meest recente updates en de status van bestellingen. U kunt alle collega's een rol toebedelen en zo bepalen van welke informatie zij op de hoogte gebracht zullen worden en welke acties ze moeten ondernemen. Uw collega's krijgen dan notificaties wanneer ze een nieuwe offerte kunnen aanvragen of goedkeuren. Om deze nieuwe feature te gebruiken kunt u inloggen bij uw portal account en klikken op het tabblad 'Gebruikers'. 

 

 

Vanaf 1 februari 2020 lanceert Comsave haar Wholesale SIP Trunkinhg platform

 

Vanaf 1 februari 2020 kunt u ook gebruikmaken van wholesale trunking, gehost op Comsave's eigen platform. Met dit nieuwe platform ondersteunen wij onder andere sip trunking, nummer porteringen, nummer hosting, CDR rating en LCR. Deze nieuwe dienstverlening is toegankelijk via onze wholesale portal en API's met dezelfde snelheid en transparantie die u van ons gewend bent.

Interesse? Vraag meer informatie aan over deze nieuwe oplossing via support@comsave.com.

 

 

Network Updates

 

 

Netwerk uitbreidingen in België en Duitsland


Er zijn nieuwe netwerken toegevoegd aan het Comsave core netwerk. We hebben nieuwe lijnen toegevoegd in Duitsland en België om het bestellen in deze landen nog gemakkelijker te maken. Heeft u klanten in België of Duitsland? Geen probleem, u kunt adressen gemakkelijk vinden met onze Google Search knop. Ook kunt u de GPS-coördinaten bij ons aanleveren, voor de meest accurate locaties. 

 

 

Kpn Wba Redundant
 

Het xDSL netwerk in Nederland is een belangrijke vorm van connectiviteit. De flexibele partijen die DSL verbindingen aanbieden voor een concurrerende prijs worden steeds schaarser, terwijl Comsave de vraag naar DSL ziet groeien. Met de aanleg van Glasvezel worden hoge snelheden van xDSL diensten op steeds meer plekken mogelijk. xDSL als back-up voor een glasvezelverbinding of een betaalbare verbinding voor gescheiden telefonie verkeer zijn slecht twee van de  vele mogelijkheden. Comsave heeft om deze reden een redundant DSL netwerk opgebouwd. Via 2 verschillende 10 gigabit koppelingen met KPN, op 2 verschillende datacentra, zorgen wij voor een dienst die op zo veel mogelijk punten redundant is. Beide datacentra hebben een eigen redundante transit naar het internet via 2 verschillende partijen. Hiermee kunnen wij risicospreiding en redundantie bieden aan onze partners. 

Omdat Comsave de verbindingen op laag 2 van KPN binnen krijgt kunnen wij elk IP adres (in ons beheer of uw eigen beheer) gebruiken voor de verbinding.

 

 
Geüpgraded core locaties dankzij transit- en carrier verbindingen in meerdere locaties
 

We zijn hard bezig geweest met de upgrade van onze core PoP locaties. Zo zijn we onze locatie in het Enquinix AM4 datacenter steeds verder aan het uitbreiden en koppelen we met een aantal grote carriers, waaronder KPN en Ziggo, zodat we onze klanten redundante verbindingen aan kunnen bieden. Hierdoor staat uitval in het ene datacenter compleet los van uw verbinding naar andere core locaties. Elke core locatie heeft zijn eigen internet transit en zorgt ervoor dat bij een storing tussen de datacentra u geen onderbreking ervaart in uw internet connectiviteit. In combinatie met BGP zorgt dit voor een ijzersterke verbinding.

 

 
Eindejaars vragenlijst
 

We vernemen graag hoe u onze producten, diensten en platform ervaart. Aan de hand van uw feedback kunnen wij onze producten en diensten nog beter aansluiten op uw behoeften. Onze vragenlijst invullen duurt nog geen 5 minuten en kan via onderstaande button. Ook zullen wij voor het gemak de vragenlijst nogmaals in een aparte e-mail sturen. 

 

 
Meer updates lezen?
 

Dit kan via onze Nieuwspagina op de Comsave website of door uw in te schrijven voor de Comsave Nieuwsbrief via onderstaande button.

 

 

Fijne feestdagen!
En een gelukkig en gezond 2020!

 


Warme groet,


Team Comsave

  

nieuwsbrief-december-2019 thumbnail

Comsave in het nieuws

 • nieuwsbrief-januari-2019 thumbnail
  30 jan. 2020

  Nieuwsbrief Januari 2019

  Graag informeren wij u middels deze nieuwsbrief over de recente platform- en netwerk updates. Wij hopen dat deze toevoegingen en uitbreidingen uw ervaring met ons platform nog beter maken. 
   

 • Kpn-Wba-Redundant thumbnail
  19 dec. 2019

  Kpn Wba Redundant

  Comsave heeft een redundant DSL netwerk opgebouwd. Via 2 verschillende 10 gigabit koppelingen met KPN, op 2 verschillende datacentra, zorgen wij voor een dienst die op zo veel mogelijk punten redundant is.

 • nieuwsbrief-oktober-2019 thumbnail
  18 okt. 2019

  Nieuwsbrief Oktober 2019

  Graag informeren wij u middels deze nieuwsbrief over de recente platform en netwerk updates bij Comsave. Wij hopen dat deze toevoegingen en uitbreidingen uw ervaring met ons platform nog beter maken.