Nieuwsbrief Januari 2019

Geplaatst op donderdag 30 januari 2020

Beste lezer,

Graag informeren wij u middels deze nieuwsbrief over de recente platform- en netwerk updates. Wij hopen dat deze toevoegingen en uitbreidingen uw ervaring met ons platform nog beter maken.

 

 

Netwerk Updates

 

Footprint Nederland
 


Bij Comsave streven we ernaar om zoveel mogelijk lokale netwerk leveranciers van kwaliteit op te nemen in ons netwerk. Recentelijk hebben we DeltaFiber toegevoegd aan ons lokale netwerk. DeltaFiber levert een scherpe prijs voor verbindingen op de 'Park Access' gebieden, waardoor de dekking van dit netwerk erg handig is voor de lokale wholesalers. 

 

 

Footprint België
 

We hebben de beschikbaarheid van Proximus vergroot, door het toevoegen van Proximus GPON (FTTH) aan ons platform, met landelijke dekking. Daarnaast hebben we op ons netwerk ook de Proximus glasvezel beschikbaarheid vergroot.

 

Op Eurofiber België hebben we de beschikbaarheid van het glasverzel netwerk vergroot en 40 nieuwe bedrijfszones toegevoegd, wat heeft geresulteerd in de allerhoogst beschikbare online netwerk dekking

 

Deze netwerken zijn gereed en beschikbaar om te bestellen in onze portal. Bezoek onze portal om de beste resultaten te verkrijgen voor al uw verzoeken. 

 

 

Footprint datacenters


We hebben ervoor gezorgd dat we over ons core netwerk in België volledige PoP redundante diensten aanbieden, die zijn verbonden aan de Europese backbone van Comsave. We hebben eind 2019 onze nieuwe Core PoP geopend in het LCL Diegem Datacenter. Vanaf heden worden uw behoeften op het gebied van connectiviteit in België verzorgd in zowel het LCL Diegem als het InterXion BRU1. 

Hieronder vindt u enkele
nieuwe datacenters die recentelijk aan het Comsave platform verbonden zijn:

NLDC Oude Meer

NLDC Aalsmeer

NLDC Rotterdam

LCL Diegem

LCL Antwerpen

Iron Mountain Haarlem

 

Wilt u het complete overzicht van ons datacenter netwerk in Nederland en de rest van Europa bekijken? Download dan de netwerp map onderdaan de contactpagina op https://comsave.nl/over-ons/contact 

 

 

NIEUW: Wholesale SIP trunking
 

Vanaf 1 februari 2020 biedt Comsave ook Wholesale SIP trunking aan. De aangeboden trunks kunnen op elk gewenst VoIP platform gebruikt worden. We bieden door Comsave ontworpen, op maat gemaakte trunks, om u van dezelfde flexibiliteit en service te kunnen voorzien als die u van ons gewend bent. De trunks zijn lokaal beschikbaar op 3CX hosting en worden op Comsave's eigen platform gehost. 

Er zijn, op verzoek, ook live telefoon details beschikbaar via de API, om zo een veilige en betrouwbare connectie te creëren tussen ons portaal en jullie eigen platform.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over de aangeboden trunks, klikt dan op onderstaande button om een terugbelverzoek in te plannen met één van onze partner managers.

 

 

Gesloten netwerk: verbinding zonder internet


Comsave biedt een uitgebreid aanbod van maatwerk, waarin we rekening houden met de specifieke situatie en behoeftes van uw klant, om zo een passende oplossing te bouwen.

Eén van de mogelijkheden is om het netwerk van uw klant te koppelen aan een gesloten netwerk. Zo kunnen we het gesloten netwerk koppelen aan een datacenter om een veilige werkomgeving te waarborgen. U kunt er ook voor kiezen om de private cloud te koppelen aan een partnernetwerk, om zo data op een veilige manier naar de partner te sturen, op een manier die ze zelf kunnen beheren.

Nieuwsgierig geworden over de verschillende manieren waarop Comsave u kan helpen? Maar ons dan op support@comsave.com om een telefonische afspraak in te plannen. 

 
 
Warme groet,

Team Comsave
 
 
nieuwsbrief-januari-2019 thumbnail

Comsave in het nieuws

 • nieuwsbrief-december-2019 thumbnail
  19 dec. 2019

  Nieuwsbrief December 2019

  Graag informeren wij u middels deze nieuwsbrief over de recente platform en netwerk updates bij Comsave. Wij hopen dat deze toevoegingen en uitbreidingen uw ervaring met ons platform nog beter maken. 
   

 • Kpn-Wba-Redundant thumbnail
  19 dec. 2019

  Kpn Wba Redundant

  Comsave heeft een redundant DSL netwerk opgebouwd. Via 2 verschillende 10 gigabit koppelingen met KPN, op 2 verschillende datacentra, zorgen wij voor een dienst die op zo veel mogelijk punten redundant is.

 • nieuwsbrief-oktober-2019 thumbnail
  18 okt. 2019

  Nieuwsbrief Oktober 2019

  Graag informeren wij u middels deze nieuwsbrief over de recente platform en netwerk updates bij Comsave. Wij hopen dat deze toevoegingen en uitbreidingen uw ervaring met ons platform nog beter maken.