Onze indrukken na ITW

Geplaatst op vrijdag 18 mei 2018

Matthijs, Directeur:
 

"Het was dit jaar geweldig om met Comsave ook op de ITW te staan met een Booth. Veel energy en inspiratie opgedaan. ITW blijft het event om aanwezig te zijn en internationaal je netwerk uit te breiden (letterlijk en figuurlijk). De samenwerking van het Comsave team was uitstekend, good vibes only. De hamburgers in Chicago zijn geweldig. Volgend jaar zeker weer aanwezig dan zal het event in Atlanta zijn."
 

Jeroen, Manager Sales & Business Development:
 

"Je merkt dat deze beurs simpelweg hét global evenement van het jaar is binnen de telecomindustrie. Het is fantastisch om te zien hoe wereldwijd opererende partijen elkaar goed en efficient weten te vinden tijdens dit event. We hebben veel contacten gelegd, met zowel nieuwe partners als met internationale leveranciers om zo ons globale netwerk verder uit te kunnen breiden. Ja, ITW is voor ons vanaf nu vaste prik. Volgend jaar staan we hier weer."
 

Anna, Manager Operations & Finance:
 

"Om als Comsave hier te staan, voor het eerst met een eigen stand, daar was best een pittige voorbereiding voor nodig. Alles is perfect gelopen zoals we het gepland hadden, alleen waren er helaas weinig Operations-collega's aanwezig, maar dat werd goedgemaakt door de vele interessante gesprekken met mensen uit de hele wereld die je anders gewoon niet ontmoet. Ik kijk er heel tevreden op terug."

onze-indrukken-na-ITW thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?