Partner Aan Het Woord: DIM-it

Geplaatst op woensdag 28 november 2018

Rolf Hoepelman (DIM-it) vertelt waarom hij partner werd bij Comsave
 

In onze reeks ‘Partner aan het woord’ lieten we eerder al Stemere ICT en ZakelijkGlasvezel.NU zelf vertellen waarom ze partner zijn en blijven bij Comsave. We geloven er namelijk in dat onze partners het allerbest kunnen vertellen waarom Comsave voor hen de ideale match is, beter dan dat wij u dat kunnen vertellen. Vandaag: Rolf Hoepelman van DIM-it.

"DIM-it werkt voor de zakelijke markt: ZZP-ers, klein en groot MKB. We vervullen de behoeften van onze klanten op het gebied van digitale communicatie. Denk hierbij in eerste instantie aan internetverbindingen, maar we implementeren ook Microsoft Office365 en bieden oplossingen voor telefonie-uitdagingen. Met onze jarenlange ervaring en goede contacten met grote en kleine aanbieders kunnen wij breed helpen op het gebied van telefonie, internet, computer hardware en Microsoft licenties.

Trots ben ik op het vertrouwen dat we kregen van enkele grote evenementenorganisatoren in Den Bosch, de stad waar we dichtbij gevestigd zijn en waar ik van houd. Sinds 2012 is DIM-it regelmatig betrokken bij diverse grote evenementen daar, en hebben we onder andere gewerkt voor partijen als KRO/NCRV, maar ook voor verschillende event ondersteuners. Daar mag niets fout gaan, gaaf als je daarvoor gevraagd wordt.

Comsave is voor ons een relatief nieuwe leverancier/partner, maar voelt nu al vertrouwd. Technisch wordt er snel en adequaat geschakeld en je merkt aan alles dat er volop ontwikkeld wordt in de verbetering van de dienstverlening. Iets wat bij andere leveranciers nog weleens achterblijft. Het partnerportal dat Comsave beschikbaar stelt is hier een mooi voorbeeld van. Door het invoeren van postcode/huisnummer van de klant zie je snel welke diensten er op het adres beschikbaar zijn, inclusief de bijbehorende (financiële) voorwaarden. Het maken van een voorstel voor de klant met betrekking tot de ontsluiting van een locatie wordt hiermee stukken makkelijker.

Voor ons staat vertrouwen hoog in het vaandel. Een klant zei het laatst heel mooi tegen me: “we willen samenwerken met betrouwbare mensen, zowel zakelijk als op persoonlijk vlak”. Ik kon maar een antwoord bedenken en zei dat dan ook: “klopt”. Wat ons betreft loopt vertrouwen als een rode draad door DIM-it als onderneming.”

partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail

Comsave in het nieuws