Partner Aan Het Woord: Stemere ICT

Geplaatst op maandag 13 augustus 2018

Mark Steenman (Stemere ICT) vertelt waarom hij partner werd bij Comsave
 

Stemere ICT, het geesteskind van Mark Steenman, levert al sinds de oprichting vanuit het kantoor in Almere ondersteuning aan bedrijven op vlak van connectiviteit, productiviteit, en ondersteuning. Meer concreet begeleidt en ondersteunt Stemere ICT cliënten met transparante, efficiënte en duurzame ICT oplossingen. Eenvoud en standaardisatie is het sleutelwoord. Maar als Stemere voor hun klanten een stabiele en snelle internetverbinding nodig heeft, bellen ze Comsave.
 

Waarom dan?
Mark Steenman, Stemere ICT: “De samenwerking tussen Stemere en Comsave bevalt ons uitstekend. Wij werken nu enige jaren samen en voornamelijk de flexibiliteit vinden wij erg prettig. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van Connectiviteit, Productiviteit en ondersteuning. Wij verdiepen ons in de processen van de klant, diezelfde processen zijn dan weer ons uitgangspunt. Vooral bij het leveren van connectiviteit oplossingen komt maatwerk te pas, aangezien geen klant hetzelfde is. In overleg kunnen we vrijwel altijd de glasvezel, coax en of dsl verbinding leveren waar dan ook in het land. Dat Comsave ons hierin kan faciliteren is voor ons een heel belangrijk voordeel.”
 

Recentelijk hebben we dan ook in samenwerking met onze Partner Manager Roelof de Vries een klantcase binnen gehaald. Deze case was complex i.v.m. de diversiteit en het aantal locaties waar glasvezel geleverd diende te worden. Ook het leveren van SLA’s met de hoogste prioriteit op die verbindingen was geen enkel probleem. Wat zowel voor ons als de eindklant zekerheid biedt.
 

Comsave weet wat partners willen, we zijn tenslotte zelf een partner. Deze slagzin staat al sinds het begin op onze partner pagina en er is geen woord van gelogen. Eens een partner een login aanvraagt voor ons wholesale of business partner portal, kan hij/zij van alle voordelen genieten die elke partner bij Comsave krijgt. Voor elke locatie in Nederland en erbuiten een volledig overzicht van wat er leverbaar is tegen de juiste prijs, een partner accountmanager die over elke case kan meedenken ook als dat maatwerk betekent, en een handig geautomatiseerd bestelproces en binnenkort ook oplevertraject.

Ontdekken wat Comsave-partner worden betekent? Vraag dan hier uw partner login aan, of bel of mail ons op +31 (0) 88 999 5500 of sales@comsave.com.
 

Heeft u vragen naar aanleiding van dit stukje of wilt u zelf ook in de nieuwsbrief? Neem dan contact op met onze marketing manager via pieter.verhoyen@comsave.com.

Meer weten over Stemere ICT? Bekijk hier hun website.

 

partner-aan-het-woord-stemere-ict thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?