Partner Aan Het Woord: ZakelijkGlasvezel

Geplaatst op dinsdag 16 oktober 2018

Roel Kuper (ZakelijkGlasvezel) vertelt waarom hij partner werd bij Comsave
 

ZakelijkGlasvezel.nl is 11 jaar online actief om bedrijven te voorzien van connectiviteit. Onze uitgangspunten zijn: eerlijk en onafhankelijk advies. De diensten die we aanbieden moeten de juiste prijs/kwaliteitverhouding hebben.

Sinds 2014 werken we nauw samen met Comsave. Door het brede aanbod van verschillende providers, kunnen wij vanuit onze rol waarbij een onafhankelijk advies belangrijk is, de klant een duidelijk overzicht geven van de mogelijkheden. We merken aan onze klanten dat ze dit enorm waarderen. Daarbij speelt de juiste prijs/kwaliteitverhouding ook een hele belangrijke rol. Doordat wij vooral online actief zijn, werken we heel nauw samen met Roelof de Vries en Floor Suurland. Zij geven ons de maximale ondersteuning om de klant te overtuigen om voor Comsave te kiezen.

Dit kan zijn, door samen naar een klant te gaan, of juist te zorgen dat er meer wordt verkocht bij de klant. Naast de zeer goede samenwerking is de partnerportal een andere usp van Comsave. Die portal is helder en overzichtelijk. Hij werkt zeer logisch. Bovendien is de portal snel: je kunt binnen een paar minuten de klant een offerte sturen. Die snelheid wordt door klanten als zeer positief ervaren. Bij andere partijen duurt dit vele malen langer. De recente toevoeging van meerdere landen in de postcodetool, maakt het voor ons een stuk makkelijker om te zien wat daar leverbaar is. Comsave ga zo door! Team ZakelijkGlasvezel.nl

partner-aan-het-woord-zakelijk-glasvezel thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?