Dit kan je voor de prijs van de nieuwste iPhone kopen

Geplaatst op vrijdag 14 september 2018

Gisteren kondigde Apple een aantal nieuwe producten aan, waaronder de iPhone XS Max: een gloednieuwe, extra grote iPhone die nóg sneller en beter zou zijn dan zijn voorgangers. De iPhone XS Max komt wel met een stevig prijskaartje: de versie met 512 GB geheugen zal maar liefst 1659 euro gaan kosten. Een flink bedrag, waar je onder meer het volgende mee zou kunnen kopen:
 

 

 

 

 

 
 
 


677 kopjes koffie

Een Tall Cafe Americano kost 2.45 euro bij Starbucks. Voor de prijs van één iPhone XS Max kun je dus 677 kopjes kopen (dat is de komende 2,5 jaar elke werkdag één bakkie).
 

 

 

 

 
 


 
 
 
 
 
 Anderhalve pot van deze pindakaas

In 2017 verkocht De Pindakaaswinkel in Amsterdam de duurste pot pindakaas ter wereld. De totale inhoud van de pot was maar liefst 1,7 liter en er zat onder meer zwarte truffel en bladgoud in. Prijs? 1000 eurootjes. Tja-tjing.

 

 

 


 
 
 
 
 
 
 
 1000 liter benzine

Eind vorig jaar ging een oplichter er in de Duitse gemeente Nettetal met 1000 liter benzine vandoor (kosten: 1600 euro). Misschien was hij een Apple-fan die alvast aan het sparen was voor de iPhone XS Max?
 

 

 

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 0,3 Bitcoin

Op dit moment is één bitcoin ongeveer 5.500 euro waard. Dus voor 1659 euro krijg je ongeveer 0.3 bitcoin. Op zijn hoogtepunt was één bitcoin ongeveer 17.000 euro waard, dus wie weet...misschien is de digitale munt nog steeds een betere investering dan een nieuwe iPhone.
 

 

 

 

 

 
 


 
 
 
 
 
 
 19.908 sneetjes brood

Hoeveel sneetjes brood eet jij op een dag? Een heel brood kost bij de meeste bakkers en supermarkten zo’n twee euro. Uit de meeste broden haal je 24 sneetjes. Dat wil zeggen dat je voor 1659 euro maar liefst 19.908 sneetjes brood kunt kopen. Nou ja, dat zijn dus een heleboel bammetjes.
 

 

Tja... of u gaat voor het beste zakelijk internet, natuurlijk
 

Bij Comsave krijgt u, afhankelijk van uw locatie natuurlijk, voor 1659 euro ruim vier of vijf maanden razendsnel zakelijk glasvezel voor uw bedrijf. En laten we eerlijk zijn: dat is een stuk meer waard dan kopjes koffie, brood en pindakaas.
 

 

Neem nu contact op met Comsave - of doe de postcodecheck - en bekijk hoeveel maanden u van razendsnel zakelijk glasvezel kunt gebruik maken voor de prijs van één telefoon.

prijs-nieuwe-iphone-alternatieven thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?