Prijsverlaging KPN, Ziggo, Eurofiber en Tele2 doorgevoerd

Geplaatst op donderdag 16 november 2017

We zijn trots en blij te kunnen aankondigen dat dankzij de order intake van onze wholesale en business partners de afgelopen tijd, wij in staat waren om nieuwe, lagere prijzen te verkrijgen op verbindingen van KPN, Ziggo, Eurofiber én Tele2. 
 

Wij zijn onze partners erg dankbaar voor hun steun en we zijn trots om op deze manier aan hen terug te kunnen geven. Vanaf begin november zijn de prijsverlagingen van KPN, Ziggo, Eurofiber en Tele2 dan ook aangepast en zichtbaar voor al onze partners in onze beide partner portals en via de API.
 

Heeft u toch nog vragen of meer informatie nodig, neem dan contact op met onze partner account managers. 

 

Meer updates
prijsverlaging-internet-carriers thumbnail

Comsave in het nieuws

 • voip-op-de-werkvloer thumbnail
  woensdag 23 mei 2018

  VoIP blog 4: VoIP op de werkvloer

  Zakelijk bellen over VoIP is al goed ingeburgerd. Nog niet mee? Lees dan hier hoe VoIP-telefonie de efficiëntie op de werkvloer alleen maar verbetert.

 • ipv6-het-nieuwe-internet thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Comsave Core University - Deel 3: IPv6

  Steeds meer apparaten communiceren met het internet, dat weet u ook. Maar elk apparaat heeft een IP-adres, en op een bepaald moment in tijd raken de adressen op, net als met nummerplaten van auto's. Dat is het geval met het IPv4-protocol, dat IP-adressen genereerde. Al in 2012 werd het laatste blok van 65 536 adressen uitgegeven. Dat blok is nu ook bijna op. Vanaf dat moment zullen we gebruik gaan maken van de opvolger, IPv6, en dat heeft belangrijke gevolgen. 

 • onze-indrukken-na-ITW thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Onze indrukken na ITW

  Voor het eerst stond Comsave dit jaar op de International Telecoms Week in Chicago met een booth. Wat bleef er hangen bij onze collega's Matthijs, Anna en Jeroen na een hectische week in de VS?