Terugblik op mijn stage - Rachelle Scheen

Geplaatst op dinsdag 10 juli 2018

In september 2018 begin ik aan mijn nieuwe studie Creative Business aan de Hogeschool Utrecht (voorheen International Communication and Media). Deze opleiding is een combinatie van communicatie, marketing en media. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een stageplaats in de marketing om alvast een beeld te krijgen van het werk wat ik na deze studie o.a. kan gaan doen.
 

Na verschillende sollicitaties waar ik was afgewezen, omdat ze liever iemand hadden die al bezig was met de studie, kwam ik de vacature van Comsave tegen. Een wereld -zakelijk internet en telefonie- waar ik totaal nog geen ervaring in had behalve als particulier gebruikster, maar dat leek mij alleen maar een grotere en leerzamere uitdaging. Bij Comsave werd ik aangenomen en heb ik 3 maanden stage gelopen met marketing manager Pieter als begeleider.
 

De sfeer binnen het team van Comsave is erg gezellig en ook het samenwerken ging goed. Als ik vragen had kon ik bij iedereen terecht en kreeg ik uitleg. Als stagiaire krijg je veel vrijheid binnen dit bedrijf om met eigen ideeën en meningen te komen. Er is altijd werk dus je hoeft je nooit te vervelen en je mag ook leuke taken uitvoeren :-).
 

Mijn ervaring: een leerzame stage binnen een gezellig team en een leuk en hard groeiend bedrijf! Aan het team van Comsave: Bedankt voor de afgelopen drie maanden en bedankt Pieter dat ik bij jullie de kans heb gekregen om mijn eerste ervaring op te doen binnen de marketing, nog voordat ik daadwerkelijk aan de studie begonnen ben!

terugblik-op-mijn-comsave-stage-rachelle-scheen thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?