Terugblik op 2017, vooruitblik op 2018

Geplaatst op dinsdag 16 januari 2018

In deze eerste maand van het nieuwe jaar zijn we aan onszelf even verplicht om stil te staan bij de verwezenlijkingen van het afgelopen jaar en de blik ook naar de toekomst te richten.


2017 was een mooi jaar voor Comsave. Tientallen nieuwe partners meldden zich bij ons aan, we lanceerden twee volledig nieuwe partner portals en voegden de Belgische beschikbaarheid toe aan onze postcodechecker. Daarenboven beleefden we interessante tijden op International Telecoms Week in Chicago en hielden we afgelopen november ons jaarlijkse partnerevenement waar we erg enthousiaste reacties over mochten ontvangen. We bedanken nog graag de partners die deze dag met ons meemaakten.
 

In 2018 willen we deze stijgende lijn voortzetten. We zullen blijven streven naar het beste voor onze partners, internationaal aanbod uitbreiden en nieuwe partners blijven aansluiten. Wij hebben er alvast zin in! U ook?

terugblik-vooruitblik thumbnail

Comsave in het nieuws

 • ipv6-het-nieuwe-internet thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Comsave Core University - Deel 3: IPv6

  Steeds meer apparaten communiceren met het internet, dat weet u ook. Maar elk apparaat heeft een IP-adres, en op een bepaald moment in tijd raken de adressen op, net als met nummerplaten van auto's. Dat is het geval met het IPv4-protocol, dat IP-adressen genereerde. Al in 2012 werd het laatste blok van 65 536 adressen uitgegeven. Dat blok is nu ook bijna op. Vanaf dat moment zullen we gebruik gaan maken van de opvolger, IPv6, en dat heeft belangrijke gevolgen. 

 • onze-indrukken-na-ITW thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Onze indrukken na ITW

  Voor het eerst stond Comsave dit jaar op de International Telecoms Week in Chicago met een booth. Wat bleef er hangen bij onze collega's Matthijs, Anna en Jeroen na een hectische week in de VS?

 • baltic-sea-challenge thumbnail
  donderdag 17 mei 2018

  Comsave sponsort de Baltic Sea Challenge

  Wat is de Baltic Sea Challenge? Onze collega Roelof De Vries gaat de uitdaging aan. Lees meer.