Jij houdt echt van traag internet hé?

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2018

Onder je vrienden stond je altijd al bekend als zijnde een beetje masochist. Jij hoeft helemaal geen snelle glasvezelkabel om snel te internetten. Jij geniet gewoon heerlijk van even achterover leunen terwijl het bufferend icoontje maar blijft rondjes draaien over dat filmpje dat je vijf minuten geleden al wilde zien. Je hart gaat sneller slaan van een verhakkeld gesprek via Skype of WhatsApp, want je bent een fervent Rad van Fortuin-fan en houdt ervan om zelf de letters te gaan invullen. Ik kies een… T van Traag! Dat je bedrijf zo wel erg lijdt onder jouw drang tot “dingen trager doen”, is jou niet duidelijk. Jij hebt zo weinig met internetsnelheid dat verschillende mensen je al aangeraden hebben om je bij de Amish aan te sluiten. Je hebt geen idee waarover ze het hebben, je krijgt namelijk die Amish-docu niet geladen.

Herken jij je in bovenstaande beschrijving? Dan heb je echt niks aan Comsave.
Wij doen de dingen namelijk hé-le-maal anders. Aan bedrijven die lekker willen blijven zitten bij hun huidige leverancier en daarom graag te sloom zijn en te veel betalen, daar doen wij geen zaken mee. Wij houden namelijk wél van heel snel internet. Wij leveren aan zakelijke bedrijven en partners internet tot wel 10Gbit per seconde. Zakendoen met Comsave is zakendoen met een snel schakelend, innovatief bedrijf dat voor u wat extra kan doen.

Comsave biedt namelijk voor elke locatie de beste deal en het meest volledige aanbod aan. Dat kunt u gewoon zelf bekijken in onze postcodechecker. Daarnaast bieden we ook volledige bedrijfsnetwerken, hosted VoIP-oplossingen voor uw telefonie - kunt u eindelijk uw ouderwetse meuk afschrijven - met installatie en opvolging door onze professionele servicedesk.


Zit u na het lezen van dit stuk een beetje onzeker op uw stoel, klaar om te bewegen maar u weet niet hoe? Neem dan even contact op met onze professionele adviseurs op sales@comsave.com en wij kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

traag-internet-niet-bij-comsave thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?