Comsave organiseert training Mikrotik-routerbeheer

Geplaatst op dinsdag 16 januari 2018

Het is belangrijk steeds bij te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen. Daarom organiseert Comsave binnenkort bij voldoende interesse een training routerbeheer. In deze training zullen de verschillende routertypes met hun respectievelijke features voorbij komen en de mogelijkheden wat betreft Mikrotik routerbeheer. Laat u ons uw interesse weten en stuur een mailtje naar servicedesk@comsave.com of telefonisch via 088 999 5555.

training-mikrotik-routerbeheer thumbnail

Comsave in het nieuws

 • ipv6-het-nieuwe-internet thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Comsave Core University - Deel 3: IPv6

  Steeds meer apparaten communiceren met het internet, dat weet u ook. Maar elk apparaat heeft een IP-adres, en op een bepaald moment in tijd raken de adressen op, net als met nummerplaten van auto's. Dat is het geval met het IPv4-protocol, dat IP-adressen genereerde. Al in 2012 werd het laatste blok van 65 536 adressen uitgegeven. Dat blok is nu ook bijna op. Vanaf dat moment zullen we gebruik gaan maken van de opvolger, IPv6, en dat heeft belangrijke gevolgen. 

 • onze-indrukken-na-ITW thumbnail
  vrijdag 18 mei 2018

  Onze indrukken na ITW

  Voor het eerst stond Comsave dit jaar op de International Telecoms Week in Chicago met een booth. Wat bleef er hangen bij onze collega's Matthijs, Anna en Jeroen na een hectische week in de VS?

 • baltic-sea-challenge thumbnail
  donderdag 17 mei 2018

  Comsave sponsort de Baltic Sea Challenge

  Wat is de Baltic Sea Challenge? Onze collega Roelof De Vries gaat de uitdaging aan. Lees meer.