Vacature: Network Engineer

Geplaatst op dinsdag 17 juli 2018

Functieomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in de werking van het internet? Zie jij jezelf als betrokken, leergierig en sociaal? Dan zien wij bij Comsave jou graag als onze nieuwe collega!
 

Wat ga je doen
Onze servicedesk neemt de meeste standaardvragen op. Jij gaat ons engineering team bijstaan bij de niet-standaardvragen zoals bijvoorbeeld technische storingen.
Je gaat meedenken over de netwerktopografie van landelijke schaal tot aan het LAN van een klant. Je ondersteunt de buitendienst en externe aannemers op klantlocaties en in datacentra. Daar ben je ook in staat om complexere problemen aan te pakken en ons core netwerk te onderhouden.
 

Wie ben je, wat kan je al

- Je hebt affiniteit met IT, bent gedreven en proactief;

- Zelfstandig oplossingen bedenken;

- Documenteren van je werkzaamheden;

- Communicatief goed in Nederlands en Engels;

- Basisvaardigheden en begrip van LAN netwerken;

- Je bent fulltime beschikbaar.


Wat bieden we
Een marktconform salaris
Mogelijkheid tot trainingen en opleidingen
Een 40-uren contract
Elke dag een afwisselende lunch, kapsalon en borrel op vrijdag
 

Wie is Comsave
Comsave is een ISP. Onze missie is het aansluiten van zakelijke klanten op een bespoke ontworpen netwerk verbinding. Wij voorzien internet aan bedrijven over heel Europa en streven ernaar dit verder uit te breiden.

De mogelijkheden die wij bieden voor bedrijven en partners bestaan uit een simpele aansluiting aan het internet tot aan het oplossing van een internationaal laag 2 netwerk van datacentrum tot bedrijfspand.

Doordat wij hard groeien hebben wij versterking nodig om aan de vragen en uitdagingen van onze klanten te kunnen blijven voldoen. Wij zijn een jong team en werken samen hard aan een steeds groter wordend netwerk. De informele sfeer en open karakter van ons team geeft iedereen de ruimte.

Je input over de werkzaamheden en verbeteringen die wij kunnen doorvoeren zijn van harte welkom. Een plek waarin je taken naar je zelf kan toe trekken die je interessant vind zodat je zelf kan bepalen hoe je groeit binnen het bedrijf.

 

Geïnteresseerd?
Neem contact op met David Den Heijer via david.denheijer@comsave.com. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

 

vacature-network-engineer thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?