Vacature: Servicedeskmedewerker

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018

Bij Comsave geloven we in 'learning while working on the job'. Daarom bieden we een instapbaan als servicedeskmedewerker aan. Dat betekent: een contract van zes maanden, een periode waarin we je alle kneepjes van de servicedesk zal leren. Liefst ben je iemand die niet bang is om de telefoon op te nemen en al ietwat technische bagage heeft. Heb je dat niet? Geen probleem: je leert terwijl je werkt.
 

Wat ga je doen
Jij gaat het servicedesk-team ondersteunen. Concreet betekent dit dat je de telefoon opneemt en klanten informeert over opleveringen of huidige storingen. Je leert onze systemen, processen en klanten kennen en je leert om voor elke vraag die de klant heeft, een gepast antwoord te hebben.
 

Wie ben je, wat kan je al
Bij voorkeur ben je:

- Iemand die graag bijleert;

- Je kan individueel werken, maar past ook goed binnen een team;

- Je bent een initiatiefnemer, blijft niet bij de pakken zitten;

- Je bent fulltime beschikbaar;

- Je denkt op MBO-niveau of hoger;

- Ervaring is niet vereist


Wat bieden we
We bieden je de unieke kans om gedurende zes maanden alle basics te leren als het gaat om het omgaan met klanten. Je zal technisch heel wat bijleren, wat je heel goed van pas zal komen in je carrière. De vergoeding is marktconform en na zes maanden en een positief evaluatiemoment kan je in dienst genomen worden. Je zal deel uitmaken van een professioneel en gemotiveerd servicedesk team.
 

Geïnteresseerd?
Neem contact op met Anna Martinez via anna.martinez@comsave.com. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Wie is Comsave
Comsave wil de IT motor van elke organisatie sneller laten draaien. We hebben jarenlange ervaring met het aanleggen en beheren van zakelijk internet, bedrijfsnetwerken, VoIP en connectiviteit. De telecommarkt is een snel veranderende omgeving. Comsave biedt de markt een uniek en transparant ICT platform waarop elk netwerk in Nederland gekoppeld is. Flexibiliteit en toegankelijkheid zit ons in het bloed en omdat wij over alle netwerken leveren en gebundeld inkopen kan je er van op aan: bij Comsave heb je altijd de beste oplossing tegen de beste prijs.

vacature-servicedesk-medewerker thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?