Verhuizen met het bedrijf: denk aan de internetverbinding!

Geplaatst op maandag 16 juli 2018

Bij Comsave merken we vaak dat wanneer u met uw bedrijf verhuist, er niet altijd gedacht wordt aan de internetverbinding opzeggen. Ook aan een oplossing op maat voor de nieuwe locatie wordt niet altijd tijdig gedacht. Dat is best logisch, uw hele bedrijfsvoering wordt even op de kop gezet om met z’n allen met het hele hebben en houden van locatie te verhuizen. Toch kan het u veel problemen besparen hier even aandacht voor te hebben. Zelfs als die verhuizing nog enkele maanden veraf is: bent u wel gegarandeerd dat het internet binnen klaarligt op uw nieuwe locatie?
 

Hoe gaat het in zijn werk
Een internetverbinding is net zoals een water- of gasaansluiting niet te verhuizen. Elke locatie heeft zijn eigen mogelijkheden, het is dus verstandig om voor u zelfs een nieuwe locatie gaat bezoeken even het adres al in te tikken op internet.comsave.com. Zo krijgt u meteen al een idee wat de mogelijkheden zijn.
 

Overtuigd van uw nieuwe kantoor?
Zeg dan tijdig uw oude contract op, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. In wat voor termijn denkt u te gaan verhuizen? Uw nieuwe locatie zal niet altijd de glasvezelkabel al hebben klaarliggen in het pand. Het gebeurt gelukkig niet vaak, en al zeker niet in de Randstad, dat een locatie offnet is. Dat betekent dat er geen enkele internetleverancier een aansluitpunt heeft in een straal van 250 meter van uw kantoor. Dan blijven er twee opties over: of er wordt gegraven en een kabel aangelegd tot in uw kantoor, of u gaat voor de optie van een straalverbinding. Ook om onaangename verrassingen te voorkomen, checkt u beter even onze postcodechecker.
 

Zelf geen tijd om u hier mee bezig te houden?
Geen probleem. U dient wél altijd zelf het contract met uw huidige leverancier op te zeggen, maar Comsave kan het voor u vanaf dat punt helemaal voor u overnemen als u dat wenst. We kunnen met of zonder u het nieuwe pand gaan inspecteren, kijken of er nog extra kabels moeten getrokken worden, meedenken in termen van welke hardware het best aansluit bij uw noden, en ga zo maar door. Zo bent u vanaf dag één in uw nieuwe kantoor online. Uw klanten zullen niet eens merken dat u verhuisd bent!
 

Nog niet aan verhuizen toe, maar wel aan het prospecteren?
U heeft een pand gezien dat uw bedrijf perfect op het lijf geschreven is, maar u wilt nu wel weten of er zakelijk glasvezel op de locatie is? We kunnen het niet genoeg herhalen: Doe dan even de Comsave postcodecheck om het zeker te weten. Vaak kunnen ook onze adviseurs u nog met raad en daad bijstaan indien u het allemaal zelf even niet meer weet. Neem daarvoor even contact op met ons via sales@comsave.com met het onderwerp “Verhuizen”, laat een berichtje achter in onze chatbox, of bel naar 088 999 5555. We staan altijd voor u klaar.
 

U bent nu klant bij Comsave en denkt aan verhuizen?
Wanneer u al klant bent bij Comsave en u gaat verhuizen, regelen wij alles aan uw verhuizing van A tot Z. Hierbij is er wel de keuze tussen enkel een contractverhuizing (hierbij loopt het huidige contract gewoon door op de nieuwe locatie) en/of een technische verhuizing, waarbij u uw IP-adressen en netwerk kunt behouden. Of dat kan hangt uiteraard wel af van de mogelijkheden op uw nieuwe locatie.

verhuizen-met-je-bedrijf-denk-aan-internet thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?