Waarom zakelijk internet?

Geplaatst op donderdag 20 september 2018

Waarom kan ik mijn bedrijf niet gewoon laten draaien op een particuliere internetverbinding, horen wij ondernemers wel eens zeggen. “Die zijn veel goedkoper, en het gaat prima!”. Ja, dat kan. Als je een éénmanszaak hebt of je bent ZZP’er, prima. Maar niet als je wil gaan groeien, dan heb je zakelijk internet nodig.
 

Internet is er niet enkel om te Facebooken. MKB-bedrijven gebruiken best veel snelheid en megabytes per dag aan facturatie, betalingsterminals, veiligheidscamera’s, draaiende servers, het up- en downloaden van content door werknemers, werken in de Cloud. Dat draait niet lekker op een simpele particuliere coaxverbinding van 12MB/s. Als uw werknemers bovendien ook bellen via het internet, via VoIP telefonie, bent u er helemaal aan voor de moeite. Particulier internet is namelijk maximaal geschikt voor slechts enkele toestellen tegelijkertijd.
 

Wanneer uw bedrijf klaar is voor de volgende stap, komt zakelijk internet in beeld. Maar hoe begint u daar aan? Comsave houdt het graag simpel. Via een simpele postcode- en huisnummercheck toont Comsave u de beste verbindingen voor uw locatie en naar uw noden. 10 werknemers? Dan volstaat een 100MB/s verbinding. 50 werknemers? Dan denken we al eerder aan een 1GB-verbinding. Comsave levert over alle netwerken met snelheden tot wel 10GB/s. Ook als uw bedrijf geen kabel tot aan de deur heeft lopen zijn er oplossingen. Dan denken we aan straalverbindingen.
 

Comsave biedt als voordeel dat we de hele markt in kaart kunnen brengen in één postcodecheck. Zo ziet u altijd wat voor elke locatie het voordeligst is in één oogopslag, ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft ben je niet verbonden aan één netwerk. U kiest de beste optie voor elke locatie zonder afhankelijk te zijn van dezelfde provider voor al uw vestigingen. 
 

Ook voor bedrijven die in een bedrijfsverzamelgebouw zitten en die ‘verplicht’ worden internet en diensten af te nemen bij de aangesloten provider van het gebouw heeft Comsave oplossingen. Wordt het dus niet dringend tijd om na te denken over het beste internet voor uw bedrijf? Neem contact op met Comsave op +31 (0)88 999 5555 of nog beter: test nu uw postcode op internet.comsave.com en vraag meteen vrijblijvend een offerte aan. Onze adviseurs wijzen u verder de weg.

waarom-zakelijk-internet thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?