Welkom Jessica!

Geplaatst op vrijdag 18 oktober 2019

Welkom bij Comsave!

 

We zijn verheugd het nieuws te mogen delen dat Jessica het Comsave Team komt versterken als Marketing Director! Ze zal verantwoordelijk zijn voor Comsave's marketing activiteiten en campagnes. Zo is ze nu bijvoorbeeld druk bezig met de voorbereidingen van Comsave's aanwezigheid bij Capacity Europe 2019 in Londen & Capacity Asia 2019 in Hong Kong. Ook zal ze zich ontfermen over de continue verbetering van de customer journey om ervoor te zorgen dat Comsave altijd de best mogelijk klantervaring biedt. 

 

 

 

Wie is Jessica?

 

Mijn naam is Jessica Verburg en ik ben ontzettend blij met deze mooie nieuwe uitdaging bij Comsave! In het kort iets over mezelf; ik heb een passie voor continue groei door te blijven leren. Ik vind het leuk om zowel persoonlijke- als professionele  skills continue te blijven ontwikkelen door nieuwsgierig en creatief te zijn, uit mijn comfort-zone te stappen en continu nieuwe uitdagingen te vinden. Ik zie altijd ruimte voor verbetering en probeer zo de kwaliteit en efficiency van de klantervaring en marketing campagnes naar een hoger niveau te tillen. Ook probeer ik altijd bij te dragen aan een goede sfeer in mijn team, waar mensen zich kwetsbaar op durven te stellen en fouten durven te maken. Alleen op die manier kun je als team innovativiteit en creativiteit naar het hoogste niveau tillen.

 

Waarom Comsave?

 

Comsave sprak me aan om verschillende redenen; Comsave heeft een prachtige visie die zowel kwaliteit van service, maatwerk voor de klant en efficiëntie biedt. Dit is erg prettig als medewerker omdat je volledig achter het merk kunt staan en ziet dat klanten op de eerste plaats komen. Comsave is een uiterst innovatieve en flexibele organisatie, die in het leven is geroepen om anderen uit de branche te helpen om connectiviteit makkelijker én leuk te maken. Dit vind ik erg mooi. Ook zorgt dit ervoor dat je als medewerker snel kunt inspelen op veranderingen in de markt, en hierdoor meer kunt betekenen voor je klanten. Daarnaast is Comsave is hard aan het groeien, ook op internationaal gebied, en ik vind het geweldig om daar onderdeel van te mogen zijn! En tot slotte is Comsave is een dynamische organisatie waar ICT en Telecom elkaar overlappen, wat mijn functie hier extra uitdagend maakt. 

 

Eerste indruk?

 

Er wordt hard gewerkt bij Comsave, de klant -onze partner- komt altijd op de eerste plaats en de organisatie heeft een flexibele cultuur & mindset waarbij er altijd gedacht wordt in oplossingen. Daarnaast heerst er ook een prettige cultuur van samenwerken en out-of-the-box denken. Ik denk dat doordat Comsave met zijn klanten meedenkt dit niet alleen voor de klant zelf er prettig is, maar ook voor de mensen die er werken. Zo kan iedereen zijn creativiteit kwijt in zijn of haar werk en hebben we het gevoel een steentje bij te kunnen dragen. Kortom, mijn verwachtingen zijn overtroffen en ik kijk uit naar een leuke samenwerking met mijn nieuwe collega's! 

welkom-jessica thumbnail

Comsave in het nieuws

 • Nieuwe-Feature-voeg-collegas-toe thumbnail
  19 dec. 2019

  Nieuwe Feature - voeg collega's toe

  Voeg collega's toe aan uw projecten om ervoor te zorgen dat iedereen, van technische specialisten tot inkopers, op de hoogte blijft van de meest recente updates en de status van bestellingen.

 • Kpn-Wba-Redundant thumbnail
  19 dec. 2019

  Kpn Wba Redundant

  Comsave heeft een redundant DSL netwerk opgebouwd. Via 2 verschillende 10 gigabit koppelingen met KPN, op 2 verschillende datacentra, zorgen wij voor een dienst die op zo veel mogelijk punten redundant is.

 • Comsave-sponsort-Run-for-KiKa thumbnail
  17 okt. 2019

  Comsave sponsort Run for KiKa New York Marathon 2019

  Run for KiKa New York Marathon 2019 steunt Stichting Kinderen Kankervrij