Zakelijk internet in Amsterdam

Geplaatst op maandag 23 juli 2018

zakelijk glasvezel internet amsterdam

Zakelijk internet in Amsterdam

Amsterdam is wat zakelijk glasvezel betreft goed ontsloten. Of uw bedrijf nu aan de Prinsengracht, in Osdorp of in Noord zit, overal is zakelijk glasvezel niet ver weg.  Eenmalige en maandelijkse tarieven zijn altijd afhankelijk van uw bedrijfslocatie, de gewenste bandbreedte en de afstand tot een glasvezelkoppelpunt. Gelukkig kunt u bij Comsave meteen alle opties met mekaar vergelijken: glasvezel, straalverbinding, ethernet over koper, DSL en kabelinternet zijn in de meeste gevallen allemaal beschikbaar.
 

Alternatieven voor zakelijk glasvezel
Glasvezel is ideaal voor velerlei bedrijven. Het is snel, betrouwbaar en heeft een grote dekking. In Amsterdam is glasvezel ongeveer overal beschikbaar. Check hier of uw bedrijf ook aangesloten kan worden op glasvezel. Indien er toch geen glasvezelinternet op uw locatie beschikbaar zou zijn, zijn de alternatieven legio. Zo is DSL-internet met snelheden tot 200Mbit/s voor kleinere bedrijven ideaal en kan een straalverbinding een ideale oplossing zijn wanneer graven veel duurder zou blijken. Tot slot kan coax-internet nog een oplossing bieden, met snelheden tot 500Mbit/s en ook internet via 4G voor als u echt heel dringend internet nodig hebt. 4G kan namelijk binnen 4 uur geleverd worden.
 

Beschikbaarheid op bedrijventerreinen
Bedrijventerreinen zijn in Amsterdam over de hele stad verspreid. Of u in Westpoort zit of helemaal in Diemen-Zuid, we hebben goed nieuws voor u: er is overal in Amsterdam glasvezel beschikbaar. Afhankelijk van waar uw bedrijf precies gevestigd is, zal dit onnet, nearnet of offnet zijn. Dit heeft een impact op de levertijd en de aansluitkosten.
 

Hieronder een overzicht per bedrijventerrein:
 

AMC-terrein
Zakelijk glasvezel op het AMC-terrein is beschikbaar onnet. Dit betekent dat de oplevertijd beperkt kan worden tot 8 weken zonder hoge aansluitkosten. Ook alternatieven zijn beschikbaar.
 

Amstel Business Park
Op Amstel Business Park is glasvezel aanwezig en op de meeste locaties onnet. Ook DSL-internet en straalverbindingen kunnen hier aangevraagd worden. Check hier uw locatie.
 

Buiksloterham/Papaverweg
Het gebied Buiksloterham reikt van de Coentunnel, langs de NDSM-werf tot aan het Overhoeksplein met de A’Dam Toren. Na jaren van volle ontwikkeling is dit gebied nu langzaamaan wel volgebouwd met kantoren en evenementlocaties en restaurants. Dit zorgt ook voor een goeie ontsluiting op internetgebied. Zakelijk internet is hier dan ook in alle vormen beschikbaar.
 

Business Park Osdorp
Het bedrijventerrein meest westelijk vanaf centrum Amsterdam ligt nog ietwat achter wat betreft zakelijk internet. DSL-internet en glasvezelinternet is hier het meest aanwezig. Zijn de aanlegkosten voor glasvezel voor uw bedrijf in Osdorp hoog? Overweeg dan met meerdere ondernemers de stap te zetten en de aansluitkosten te delen. Een investering die uw bedrijf op lange termijn absoluut ten goede komt.
 

Cornelis Douwesterrein
Nog in Noord bevindt zich het bedrijventerrein rondom de Cornelis Douwesweg. Ook hier is glasvezelinternet alomtegenwoordig en ook alternatieven zijn beschikbaar.
 

Cruquiuseiland
Bedrijventerrein Cruquiuseiland in Amsterdam Oost is één van de weinige regio’s in de stad waar FTTH of Fiber To The Home het meest voorkomende product is. DSL-, kabel- en straalverbindingen zijn hier ook beschikbaar.
 

zakelijk glasvezel internet houthavens amsterdam

Houthaveneiland

 

Het Houthaveneiland is een bedrijventerrein dat nog in volle ontwikkeling is. Woningen en bedrijven komen er in sneltempo bij. Gelukkig volgt het internetaanbod ook snel. Glasvezelinternet is aanwezig en andere connectiviteitsopties zijn talrijk. Recent verhuisde Comsave naar het Houthaveneiland. Lees hier meer over het internetaanbod en de geschiedenis van de Houthavens!
 

 

Minervahaven
Aan het Houtehaveneiland ligt de Minervahaven. Hier is de ontwikkeling nog niet zo doorgedreven als op het Houthaveneiland. Glasvezel ligt nog offnet en is dus wat duurder te ontwikkelen. Kosten kunnen gedrukt worden door meerdere bedrijven tegelijk aan te sluiten. Dit kan Comsave voor u verzorgen. Ook is een straalverbinding altijd een mogelijkheid, al moet dan eerst na een site-survey een duidelijke line of sight vastgesteld worden.
 

Nieuwendammerham
Het bedrijventerrein Nieuwendammerham, bekend van horeca als De Goudfazant of Oedipus Brewing en bedrijven als de Kromhouthal blijft niet achter. Zakelijk glasvezel is hier voornamelijk aanwezig onnet. Een snellere oplevertijd en aansluitkost is voor bedrijven uit Nieuwendammerham dus een extra argument om nu te bestellen.
 

Slotervaart
Slotervaart is niet helemaal een bedrijventerrein te noemen, al zijn er wel veel ondernemers aanwezig in dit voornamelijk door woningen bevolkt gebied. Ondanks die indeling is ook in Slotervaart zakelijk glasvezel vlot te vinden. Ook DSL-, kabel en straalverbindingen zijn hier goed mogelijk.
 

Sloterdijk
Bij Sloterdijk en dan specifieker het station zitten enkele hotels en kantoorgebouwen. Deze hebben natuurlijk ook snel internet nodig, en dat is er ook. Sloterdijk heeft glasvezel beschikbaar en ook DSL en straalverbindingen behoren tot de mogelijkheden.
 

Westpoort
Westpoorthaven is een echte transporthub. In transport is internet heel belangrijk: op elk moment van de dag moeten vrachten behandeld worden en vaak zijn daar via internet bestuurde programma’s voor aan het werk. Westpoort beschikt daarom dan ook over een uitstekende dekking op gebied van zakelijk glasvezel.
 

WTC
Dat internet onontbeerlijk is op het World Trade Center terrein staat buiten kijf. Ook hier is dus glasvezelinternet ruim beschikbaar. Bovendien is uw bedrijf in het WTC aansluiten op Comsave extra voordelig, vanwege de mogelijkheid tot het gezamenlijk aansluiten met andere bedrijven. Lees meer over ons aanbod voor bedrijfsverzamelgebouwen hier of neem contact op met ons voor meer informatie via sales@comsave.com.

 

Staat uw bedrijventerrein niet in de lijst? Check dan zelf nu uw bedrijfslocatie met onze postcodechecker
Zelf weten wat voor uw specifieke bedrijfslocatie beschikbaar is? Voer uw postcode en huisnummer in op onze postcodechecker en u krijgt meteen een volledig beeld wat er voor u leverbaar is. Blijft u met vragen zitten? Contacteer ons dan via sales@comsave.com of +31(0)88 999 5555 en u krijgt persoonlijk advies van onze adviseurs.

Meer weten? We onderzochten ook het zakelijk internet in de volgende steden:
- Zakelijk internet in Rotterdam
- Zakelijk internet in Utrecht
- Zakelijk internet in Eindhoven
- Zakelijk internet in Tilburg
 

zakelijk-internet-amsterdam thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?