Zakelijk internet in Eindhoven

Geplaatst op dinsdag 28 augustus 2018

zakelijk glasvezel internet amsterdam

Zakelijk glasvezel in Eindhoven
 

In Eindhoven vinden we maar liefst zeventien bedrijventerreinen terug. Dankzij het integreren van alle zakelijke netwerken in Nederland kan Comsave u een overzicht bieden van wat er mogelijk is op elke locatie in Nederland. Zo ook voor de verschillende bedrijventerreinen in Eindhoven. Per bedrijventerrein bekeken we de beschikbaarheid van internet voor vier à vijf bedrijven netjes verspreid over het gebied om tot een globaal beeld te komen. Zelf benieuwd welke internetsnelheid op uw bedrijfslocatie mogelijk is? Check het dan even via onze postcodecheck! Hieronder het overzicht per bedrijventerrein voor Eindhoven:
 

Eindhoven centrum
Zoals in veel stadscentra zullen we hier niet de bedrijven terugvinden met duizenden werknemers, die bevinden zich meestal wat uit het centrum. Het is dus verrassend te noemen dat we hier grote internet slokoppen als Coolblue, de TU Eindhoven, Fontys Hogescholen en ook de Belastingdienst terugvinden. Uiteraard kunnen deze partijen op beide oren slapen wat betreft hun internet: dat is gewoon razendsnel onnet zakelijk glasvezel, zoals het hoort.
 

De Hurk
De Hurk is het grootste en dus vast bekendste bedrijventerrein van Eindhoven. Het is goed bereikbaar aangezien de A2/N2 vlakbij liggen. We vinden er dan ook tal van bedrijfsactiviteiten terug waar internet voor nodig is. Zakelijk glasvezel en alle andere alternatieven zijn hier terug te vinden.
 

Brainport Eindhoven
Brainport development, Fablab Brainport, Brainport Information Technology… dit bedrijvenpark stikt van de brains! Het bedrijvenpark omvat de hele regio Zuidoost Brabant en wat hebben brains nodig? Precies: snel internet. Research doe je niet over een dsl-lijntje en daarop is de Brainport ook op ingesteld. Hier is overal glasvezel onnet of nearnet beschikbaar.
 

De Hooge akker Geldorp
De Hooge Akker / Geldrop wordt vaak vergeten, want het is een klein bedrijventerrein en ligt naast het spoor ergens ver weg van het centrum. Hier vinden we bedrijfshallen en loodsen. We vonden hier logistieke bedrijven, interieurbouw en een witgoed specialist. De internet mogelijkheden zijn talrijk, en zakelijk glasvezel vonden we overal als aanwezig.
 

De Run
Op dit terrein bevinden zich verschillende assemblagebedrijven, maar ook hoogwaardige, technologische ontwikkelingsbedrijven. Technologische ontwikkeling kan niet zonder internet, en dat is gelukkig bij De Run niet het geval. Overal is glasvezelverbinding onnet beschikbaar. Dat betekent: een heel korte levertijd als u uw bedrijf op De Run vestigt.
 

Flight Forum
Flight Forum huisvest enkele grote namen als een Philips, PwC en Stabilo. Ook enkele logistieke bedrijven, accountancy en IT-partijen vonden hun weg naar het Flight Forum. Ook dit terrein ligt vlak naast de A2, wat het erg goed bereikbaar maakt. Qua zakelijk glasvezel is ook hier alles ruim beschikbaar. Op het Flight Forum gaat het internet dus ook vliegensvlug!
 

High Tech Campus
De naam spreekt voor zichzelf: hier zitten de ontwikkelaars, onderzoekers en ondernemers die werken aan toekomstige technologie en producten. Ze mogen hier dan werken aan de toekomst, al blijken ze hier even het internet uit het oog te verliezen. Er ligt namelijk niet overal zakelijk glasvezel. Zeker weten of uw bedrijf op de High Tech Campus toegang heeft tot razendsnel glasvezel? Gebruik onze postcodechecker.
 

De Esp
Dit bedrijvenpark ligt in het noorden van Eindhoven. We vinden hier voornamelijk kleinere bedrijven, gespecialiseerd in onder andere elektronica. Zakelijk glasvezel is hier wat moeilijker te verkrijgen. Op de meeste plaatsen vinden we het “nearnet”. Afhankelijk van welke provider erachter zit betekent dat tussen de 50 en enkele honderd meter graven. Niets onoverkomelijk, maar wel iets om mee te nemen in de inschatting qua kosten en levertijd.
 

De Kade
Het oudste bedrijventerrein van Eindhoven, maar zeker goed voorzien van internet en dus ook van glasvezel. Op dit terrein vinden we een diversiteit aan bedrijven, maar toch met name veel bouwmarkten en houthandel, precies waarvoor dit park vroeger opgebouwd is.
 

Meer weten? We onderzochten ook het zakelijk internet in de volgende steden:
- Zakelijk internet in Amsterdam
- Zakelijk internet in Rotterdam
- Zakelijk internet in Utrecht
- Zakelijk internet in Tilburg
 

zakelijk-internet-in-eindhoven thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?