Zakelijk internet in Utrecht

Geplaatst op dinsdag 21 augustus 2018

zakelijk glasvezel internet amsterdam

Zakelijk glasvezel in Utrecht
 

In Utrecht is bijna overal glasvezel beschikbaar. Van midden in het centrum tot en met buiten de ring, glasvezel is dichtbij. Afhankelijk van, de locatie van uw bedrijf, de gewenste bandbreedte en de afstand tot een glasvezel koppelpunt, wat de eenmalige en maandelijkse kosten bedragen. Bij Comsave hebben wij alle opties voor uw bedrijf op een rijtje gezet zodat u ze met elkaar kan vergelijken: glasvezel, straalverbinding, ethernet over koper, DSL en kabelinternet, er zit altijd wel iets bij wat aansluit bij uw wensen.
 

Alternatieven voor zakelijk glasvezel
Voor veel grote bedrijven is glasvezel ideaal. Glasvezel is erg betrouwbaar, maar ook razendsnel. En goed nieuws voor de bedrijven in Utrecht, glasvezel is op bijna alle locaties beschikbaar. Op onze website kunt u de postcodecheck doen om te kijken of dit ook voor uw bedrijf geldt. Is glasvezel offnet? Dan kunnen we samen kijken of een verbinding vanaf het dichtstbijzijnde koppelpunt binnen uw budget past en anders kunnen we de overige alternatieven en uw wensen vergelijken.


Beschikbaarheid op bedrijventerreinen
In Utrecht is bijna overal glasvezel beschikbaar. Van midden in het centrum tot en met buiten de ring, glasvezel is dichtbij. Afhankelijk van, de locatie van uw bedrijf, de gewenste bandbreedte en de afstand tot een glasvezel koppelpunt, wat de eenmalige en maandelijkse kosten bedragen. Bij Comsave hebben wij alle opties voor uw bedrijf op een rijtje gezet zodat u ze met elkaar kan vergelijken: glasvezel, straalverbinding, ethernet over koper, DSL en kabelinternet, er zit altijd wel iets bij wat aansluit bij uw wensen.
 

Papendorp / Nieuwerijn
Bedrijfs- en kantoorruimte worden hier gecombineerd. Op Nieuwerijn, wat onderdeel is van Papendorp, zijn veel IT-bedrijven te vinden. Het bedrijventerrein ligt tegen knooppunt oudenrijn A12/A2 aan en de Prins Clausbrug verbindt het bedrijventerrein met het centrum van Utrecht. Kortom is het bedrijventerrein erg goed te bereiken.

Diverse bedrijven zitten op dit bedrijventerrein en gelukkig is dit bedrijventerrein goed voorzien van internetverbindingen. Hier ligt glasvezel aangesloten, maar ook ethernet over koper, DSL en straalverbinding zijn goede mogelijkheden. Wilt u voor uw bedrijf weten wat de mogelijkheden zijn wat betreft internet? Doe de postcodecheck op onze website en u ziet alle mogelijkheden op een rijtje staan!
 

De Wetering
In deze buurt zijn medisch gerelateerde bedrijven, maar ook zakelijke dienstverleners en ICT-bedrijven te vinden. De wetering is vanaf de A2 goed bereikbaar, maar heeft ook een station ‘Leidsche Rijn’ en eenmaal aangekomen is de werkomgeving zeer gevarieerd.

Met een winkelcentrum zoals The Wall en het Antonius ziekenhuis kunnen we wel zeggen dat deze omgeving flinke diversiteit in bedrijvigheid bevat. Een groot bedrijf of een klein bedrijf? Het maakt niet uit want glasvezel ligt in de buurt en is op sommige plekken zelfs al aangesloten. Wilt u weten of op de locatie van uw bedrijf ook glasvezel beschikbaar is, neem dan snel een kijkje op onze website en doe de postcodecheck. Is er geen glasvezel, dan is er zeker wel een goed alternatief beschikbaar.
 

Ouderijn
De bedrijven die hier gevestigd zijn, zijn met name gericht op de handel, transport en industrie. De ligging van dit bedrijventerrein is dan ook ideaal en zeer goed bereikbaar vanaf de A2 en de A12.

Verschillende bedrijven zijn hier gevestigd zo ook Mediq. Gezondheidsmarkten hebben ook zeker weten internet nodig bijvoorbeeld bij de bestelling van medicijnen etc. Als het internet dan traag is of misschien wel vastloopt komt de bestelling niet op tijd binnen. Glasvezel ligt dichtbij en is op sommige plekken zelfs al aangesloten. Alternatieven zijn zeker ook beschikbaar. Zo is er ethernet over koper, DSL en straalverbinding. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn oor uw bedrijf? Comsave heeft ze voor u op een rijtje gezet. Doe daarom snel de postcodecheck en vindt het uit.


Haarrijn
Op dit bedrijventerrein vindt u bedrijven gericht op de industrie, bouw, (groot)handel, distributie en autobedrijven. Dit terrein bevindt zich langs de A2 en ligt daarnaast ook vlak tegen een woonwijk aan. Dit bedrijventerrein is goed te bereiken.

Diverse bedrijven zitten hier gehuisvest, bijvoorbeeld DHL Express en hoe komen alle postpakketten tegenwoordig zonder internet op het juiste adres? Gelukkig is glasvezel is bijna overal beschikbaar, doe de postcodecheck op onze website en zie of glasvezel ook beschikbaar is op het adres van uw bedrijf. Ook alternatieven zoals ethernet over koper, DSL en straalverbinding zijn hier mogelijk.
 

Utrecht Science Park
De locatie voor studenten en medische zorg, maar ook heel veel andere bedrijven zijn hier te vinden. Het Utrecht Science Park is dan ook goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Utrecht Science Park heeft veel grote bedrijven, maar ook opleidingsinstituten en en een Universitair Medisch Centrum. Deze kunnen natuurlijk niet zonder internet. Gelukkig is dit park is volop voorzien van verschillende internet mogelijkheden, zo ook van glasvezel. Hoe ideaal zou dat zijn, razendsnel internet en razendsnel studeren?! Doe de postcodecheck en vindt uit wat Comsave u te bieden heeft.
 

Lage Weide
Op dit bedrijventerrein vindt u bedrijven van logistiek tot bouwbedrijven, maar ook groothandel. Dit terrein is nog volop in ontwikkeling en ligt heel centraal langs de A2 en aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

Verschillende bedrijven zitten hier gevestigd zoals UPS en Oracle. Zoals op de meeste plekken in Utrecht is ook hier goede internetverbinding. En niet te vergeten, razendsnel glasvezel! Hoe kan een bedrijf als Oracle software produceren zonder internet? Bent u benieuwd wat Comsave u aan kan bieden?
 

Nieuw Overvecht
Tussen de A2 en A27, daar ligt dit bedrijventerrein. Het is kleinschalig, maar wel modern en erg goed bereikbaar voor zowel auto- als openbaar vervoer reizigers. Van bouwbedrijven tot schoonmaakbedrijven en ook vastgoed. Alles is hier te vinden.

Hoe kan Ford een bestelling voor auto onderdelen doen of een offerte toesturen zonder internet? Dat gaat niet, maar met glasvezel of alternatieven is alles een stuk makkelijker. Dit geldt overigens voor alle bedrijven op Nieuw Overvecht. Bent u benieuwd welke opties uw bedrijf heeft, doe dan snel de postcodecheck en Comsave heeft voor u alles op een rijtje gezet.
 

Cartiusweg

Dit is echt de plek voor creatieve ondernemers. Het gebied ligt centraal en is goed bereikbaar. Zoals u waarschijnlijk al heeft begrepen kunt u hier veel creatieve bedrijven en organisaties vinden. En laten wij, Comsave, nou heel creatief zijn met internet. Als u op onze website de postcodecheck doet kunt u zien welke internet opties er zijn voor uw bedrijf. Heeft u dan nog vragen, neem dan contact met ons op.

Ondernemen bij NUtrecht, evenementen organiseren, maar niet kunnen publiceren. Of toch wel?! Zeker wel, want glasvezel is overal in de buurt en razendsnel, maar ook andere snelle internet mogelijkheden zijn aanwezig. Zit uw bedrijf op dit bedrijvenpark en wilt u weten wat Comsave u kan bieden. Doe snel de postcodecheck en bekijk de opties.
 

Kanaleneiland / Business Eiland Utrecht
De bedrijvigheid heeft geen specifieke branche en gaat van financieel tot ANWB. Verder is dit gebied ontsloten door verschillende uitvalswegen, maar ook door verschillende internet opties! En laat het nou zo zijn dat Comsave die voor u op een rijtje heeft gezet. Bent u benieuwd, doe dan de postcodecheck.

Overigens zijn hier ook internet kanalen te vinden. Bestellen bij de Ikea, daar is toch zeker internet voor nodig. Of studeren aan het Herman Brood Academie, maar ondertussen inspiratie willen opdoen door filmpjes te bekijken op youtube. Razendsnel glasvezel is daar, maar ook hebben wij alternatieven voor u opgezocht en op een rijtje gezet. Bent u benieuwd, doe dan de postcodecheck op www.comsave.com.
 

Meer weten? We onderzochten ook het zakelijk internet in de volgende steden:
- Zakelijk internet in Amsterdam
- Zakelijk internet in Rotterdam
- Zakelijk internet in Eindhoven
- Zakelijk internet in Tilburg

zakelijk-internet-in-utrecht thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?