Zakelijk internet in Rotterdam

Geplaatst op dinsdag 7 augustus 2018

zakelijk glasvezel internet amsterdam

Zakelijk glasvezel in Rotterdam
 

Rotterdam is wat zakelijk glasvezel betreft goed voorzien. In principe is overal glasvezel aanwezig in de buurt. Er zijn eenmalige en maandelijkse kosten, maar per bedrijfslocatie kunnen deze kosten van elkaar verschillen. Ook de gewenste bandbreedte en de afstand tot een glasvezel koppelpunt hebben invloed op de kosten. Voor u hebben wij, Comsave, alle opties met elkaar vergeleken: glasvezel, straalverbinding, ethernet over koper, DSL en kabelinternet zijn in veel gevallen allemaal beschikbaar.
 

Alternatieven voor zakelijk glasvezel
Het voordeel van glasvezel is dat het snel en betrouwbaar is, en ook een grote dekking heeft. Om deze redenen is glasvezel voor veel bedrijven ideaal. In Rotterdam is op veel locaties glasvezel beschikbaar. Via onze website kunt u de locatie van uw bedrijf checken op beschikbaarheid tot glasvezel of een van de andere mogelijkheden. Is er toch geen glasvezel internet beschikbaar op uw locatie? De alternatieven zijn legio. Zo is DSL-internet met snelheden tot 200Mbits/s ideaal voor kleine bedrijven en kan een straalverbinding een ideale oplossing zijn wanneer graven veel duurder zal zijn. Ook coax-internet met snelheden tot 500Mbits/s kan een goede oplossing bieden, maar ook kan internet via 4G in noodgevallen een oplossing bieden. Het 4G internet kan namelijk binnen 4 uur geleverd worden.

Beschikbaarheid op bedrijventerreinen
Bedrijventerreinen bevinden zich op verschillende locaties in Rotterdam. Bijna overal is glasvezel beschikbaar. Afhankelijk van de locatie waar uw bedrijf gevestigd is kan het glasvezel onnet, nearnet of offnet zijn. Deze verschillende statussen zullen de levertijd en de kosten beïnvloeden. Hieronder geven we u een overzicht per bedrijventerrein:


Rotterdam Noordwest
Importeren of shippen, dat is tegenwoordig niet meer mogelijk zonder internet. Hoe sneller het internet, hoe beter. Rotterdam Euro Tradepark heeft beschikking over verschillende internetmogelijkheden. Zo ook tot zakelijk glasvezel, deze is onnet wat inhoud dat het glasvezel daar al aangelegd is. Bij onnet status kan de oplevertijd beperkt worden tot 8 weken zonder hoge aansluitkosten. Ook alternatieven zijn beschikbaar en wij, Comsave, hebben alles voor uw locatie al uitgezocht.
 

Oudeland
Glasvezelverbinding op dit bedrijventerrein is op de meeste locaties onnet. Er is ook de mogelijkheid voor ethernet over koper, DSL-internet of straalverbinding aan te vragen.
 

Leeuwenhoekweg
Glasvezel is hier op de meeste locaties beschikbaar. Afhankelijk van de locatie of dit onnet, nearnet of offnet is. Ook andere alternatieve zoals ethernet over koper, DSL-internet en straalverbinding zijn beschikbaar.
 

Bleizo Business Park
Op sommige plekken is glasvezel al onnet, verder is glasvezel niet ver weg, dus nearnet. Ook is er de mogelijkheid om aanvraag te doen naar ethernet over koper, DSL-internet en straalverbinding. Wilt u graag meer te weten komen over de mogelijkheden voor zakelijk internet voor uw bedrijf. Bij Comsave kunt u gemakkelijk alle opties, voor het adres van uw bedrijf, met elkaar vergelijken.


Prisma bedrijvenpark
Glasvezel is hier nearnet beschikbaar. Verder zijn ethernet over koper, DSL-internet en straalverbinding onnet beschikbaar op dit bedrijvenpark.
 

Rotterdam The Hague Airport
Op dit park is glasvezel op de meeste locaties onnet beschikbaar. Verder zijn ethernet over koper, DSL-internet en straalverbinding onnet beschikbaar.
 

Europoort industrieterrein
Op dit terrein is glasvezel nog niet overal beschikbaar. Straalverbinding is hier wel overal een optie en afhankelijk van de locatie van uw bedrijf is er ook de mogelijkheid om ethernet over koper of DSL-internet aan te vragen.
 

Check uw bedrijfslocatie nu met onze postcodechecker
Zelf weten wat voor uw bedrijf beschikbaar is? Voer uw postcode en huisnummer in op onze postcodechecker en u krijgt meteen een volledig beeld wat er voor u leverbaar is. Blijft u met vragen zitten? Neem dan contact met ons op via sales@comsave.com of +31(0)88 999 5555 en u krijgt een persoonlijk advies waar u wat aan hebt.

Meer weten? We onderzochten ook het zakelijk internet in de volgende steden:
- Zakelijk internet in Amsterdam
- Zakelijk internet in Utrecht
- Zakelijk internet in Eindhoven
- Zakelijk internet in Tilburg
 

zakelijk-internet-rotterdam thumbnail

Comsave in het nieuws

 • partner-aan-het-woord-dim-it thumbnail
  woensdag 28 november 2018

  Partner Aan Het Woord: DIM-it

  Zelf vertellen we graag waarom u partner bij Comsave moet worden. Maar nog liever laten we een partner vertellen wat hij of zij aan Comsave heeft. Deze keer laten we Rolf Hoepelman van DIM-it aan het woord.

 • comsave-partner-experience-2018-fotos thumbnail
  dinsdag 27 november 2018

  Comsave Partner Experience 2018: de foto's

  Op 22 november 2018 mochten we onze partners verwelkomen op de Comsave Partner Experience 2018.

 • censureert-de-eu-youtube thumbnail
  maandag 19 november 2018

  Censureert de E.U. binnenkort YouTube?

  YouTube niet enthousiast over nieuwe E.U. copyrightwet. Censureert de E.U. onbedoeld?