De ideale verbinding voor de kleine onderneming

DSL internet is een verzamelnaam voor ADSL, VDSL en SDSL. Via een telefoonverbinding van koperdraad wordt datacommunicatie mogelijk gemaakt. Bij ADSL is de snelheid waarmee een internetgebruiker gegevens ontvangt groter dan de snelheid waarmee diegene gegevens verstuurt (asymmetrisch). Bij de SDSL zijn deze snelheden gelijk (symmetrisch). ADSL en VDSL zijn beide asymmetrisch, maar waar ADSL slechts tot 10MB/s als maximum haalt, kan dit bij VDSL tot 50MB/s zijn.

Voordelen

  • Snelheden tot 200MB/s
  • Goedkope internetoplossing die perfect is voor kleinere bedrijven of start-ups
  • Perfect wanneer een supersnelle internet verbinding niet nodig is of als de bedrijfslocatie geen glasvezel & COAX/kabel internet aansluitingen heeft

DSL Types

ADSL verbindingen worden tegenwoordig met name gebruikt als redundancy oplossing (back up verbindingen) ofwel als primaire verbindingen voor de kleine bedrijven (minder dan 10 administratieve werknemers). 

Cloud diensten en hosted VoIP zijn beperkt mogelijk op een DSL verbinding. DSL is een standaard voor een digitale technologie die snellere datacommunicatie over een telefoonlijn van koperdraad toelaat en noemen we dit ook wel een breedbandtechnologie. Bij ADSL is de snelheid waarmee een internetgebruiker gegevens kan ontvangen (downstream) groter dan de snelheid waarmee diezelfde gebruiker gegevens kan versturen (upstream).

customized connections

Verbindingen op maat

Iedere organisatie gebruikt het internet op een andere manier. Dit is afhankelijk van het internet gebruik en aantal werknemers. Een bedrijf dat alleen mailt en op het internet surft verlangt een andere zakelijke internet verbinding, dan een multinational. Internet over zakelijk glasvezel is leverbaar in een groot aantal snelheden. Bij Comsave bieden wij alle beschikbare snelheden aan, zodat wij altijd een passende verbinding kunnen leveren. Heeft u wat meer behoefte aan advies? Wij kunnen u meteen te woord staan op nummer: +31(0)88 999 5555 of door een bericht te sturen naar onze support afdeling.

Controleer uw snelheidsbehoeften

Wat onze klanten zeggen

Netwerken die wij ondersteunen
salesforce eurofiber colt tele2 kpn ziggo zakelijk verizon business ubiquiti cisco caiway mikrotik ziggo edpnet crossnetworks telenet
Vind de beste glasvezelverbinding voor uw bedrijf. Controleer uw locatie.