Zakelijk glasvezel van Comsave

Zakelijk glasvezel moet snel en betrouwbaar zijn, maar hoe weet je wat de beste oplossing is? Het meest volledige zakelijk glasvezel overzicht van Nederland vindt u in Comsave's postcodechecker. Doe de test en ontvang meteen een vrijblijvende offerte.

Voordelen

  • Al vanaf 48 euro per maand!
  • Supersnel premium zakelijk internet tot 10 Gbit/s
  • 24/7 SLA
  • Uptime tot 99,98%
  • Beste prijs garantie, vergelijk nu!
  • Leverbaar over alle zakelijke netwerken, dus maximaal beschikbaar
coverage

Maximale beschikbaarheid

Comsave kan maximale beschikbaarheid bieden. Het Comsave-netwerk is namelijk gekoppeld met alle zakelijke netwerken in Nederland. Comsave bundelt de vraag en zorgt op die manier voor een lagere kostprijs en betere services.

best price guarantee

Beste prijs-garantie!

Comsave heeft netwerkkoppelingen met alle zakelijk netwerken. Vervolgens wordt op het Comsave-platform de vraag gebundeld en zo scherp mogelijk ingekocht op wholesaleniveau bij alle zakelijke netwerken.

buildings

Bedrijfsverzamelgebouw? Geen probleem

Door de eenmalige kosten en maandelijkse kosten van glasvezelinternet en internetdiensten om te slaan over meerdere huurders in een verzamelgebouw, heeft u zakelijk diensten tegen een prijs die lager ligt dan de marktprijs.

speed guarantee

Snelheid altijd gegarandeerd!

De internetsnelheid die u bij Comsave inkoopt is altijd gegarandeerd bij een premium service level agreement. Bij een standaard service level agreement maakt u met maximaal 4 andere zakelijke gebruikers gebruik van het netwerkpunt.

locations

Voor elke locatie alternatieve verbindingen mogelijk

Voor elke locatie in Nederland kan Comsave internet aanbieden, ook tijdelijk locaties. Comsave biedt zakelijk internet aan via glasvezel, straalverbinding, coax, ADSL, VDSL en 4G.

Bevindt uw onderneming zich in een bedrijfsverzamelgebouw?

Comsave heeft het best mogelijke aanbod voor bedrijven in een bedrijfsverzamelgebouw. 

Naar bedrijfsverzamelgebouwen

Wat onze klanten zeggen

Netwerken die wij ondersteunen
salesforce eurofiber colt tele2 kpn ziggo zakelijk verizon business ubiquiti cisco caiway mikrotik ziggo edpnet crossnetworks telenet
Vind de beste glasvezelverbinding voor uw bedrijf. Controleer uw locatie.