Wanneer snelheid het allerbelangrijkste is en milliseconden het verschil maken

Internet via een straalverbinding, wat is dat precies? Een Comsave straalverbinding is een digitale radioverbinding tussen twee schotels die gebruik maakt van elektromagnetische golven om het datasignaal over te dragen. Beide eindpunten worden uitgerust met een zender en ontvanger. Het aangeboden datasignaal wordt in de zender gemoduleerd op een radiosignaal en aan de andere zijde in de ontvanger weer ge-demoduleerd. Onze vakmensen installeren deze voor u uiteraard van A tot Z. Laat Comsave uw locatie vrijblijvend checken en ontvang per direct uw mogelijkheden per e-mail.

Voordelen

  • Supersnel internet tot 10Gbit/s en sneller dan glasvezel 
  • Ideaal voor moeilijk bereikbare gebieden of wanneer snelheid prioritair is 
  • Uptime tot 99,98% 
  • Geen gezondheidsrisico’s, geen interferentie door andere gebruikers
speed guarantee

De snelste zakelijke verbinding

De latency (vertraging) is bij een zakelijke straalverbinding slechts 0.001 seconde en dus supersnel. Dit komt omdat de lucht nu eenmaal minder weerstand biedt dan een glasvezelkabel.

clock

Op te zetten in minder dan 6 weken

Straalverbindingen kunnen voor elke locatie in Nederland opgeleverd worden binnen 6 weken. Het is wel noodzakelijk om eerst op uw locatie te bekijken of er een ‘line of sight’ is met de dichtstbijzijnde mast.

chat

Professioneel advies

Er zijn verschillende redenen om voor glas- of om voor straalverbinding te kiezen. Indien u bijvoorbeeld op een tijdelijk locatie gaat werken en/of u wil graafwerken vermijden, dan raden wij een straalverbinding aan. Neem contact op met onze adviseurs voor professioneel advies. Bel ons op +31(0)88 999 5555 of e-mail naar sales@comsave.com.

health

Geen gezondheidsrisico's

Comsave maakt gebruikt van moderne apparatuur, professionele installaties en radioplanning. Hierdoor zijn radioverbindingen een meer dan volwaardig alternatief voor glasvezelverbindingen, zonder veiligheidsrisico's

customized connections

Verbindingen op maat

Iedere organisatie gebruikt het internet op een andere manier. Dit is afhankelijk van het internet gebruik en aantal werknemers. Een bedrijf dat alleen mailt en op het internet surft verlangt een andere zakelijke internet verbinding, dan een multinational. Internet over zakelijk glasvezel is leverbaar in een groot aantal snelheden. Bij Comsave bieden wij alle beschikbare snelheden aan, zodat wij altijd een passende verbinding kunnen leveren. Heeft u wat meer behoefte aan advies? Wij kunnen u meteen te woord staan op nummer: +31(0)88 999 5555 of door een bericht te sturen naar onze support afdeling.

Controleer uw snelheidsbehoeften

Bevindt uw onderneming zich in een bedrijfsverzamelgebouw?

Comsave heeft het best mogelijke aanbod voor bedrijven in een bedrijfsverzamelgebouw. 

Naar bedrijfsverzamelgebouwen

Wat onze klanten zeggen

Netwerken die wij ondersteunen
salesforce eurofiber colt tele2 kpn ziggo zakelijk verizon business ubiquiti cisco caiway mikrotik ziggo edpnet crossnetworks telenet
Vind de beste glasvezelverbinding voor uw bedrijf. Controleer uw locatie.